sevgili GUNEYSU....
bu caylakborsaci yi uyar.....gidip mala girdigi yerde aglasin....anlamiyorsa....3 ay kov.
vaktimizi caliyor.
sevgili GUNEYSU....
bu caylakborsaci yi uyar.....gidip mala girdigi yerde aglasin....anlamiyorsa....3 ay kov.
vaktimizi caliyor.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
.................![]()
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
evettt....donelim borsaya.....
NE YAPIYOR BORSA.....
COKUYOR.....
biz ne yapiyoruz....coktukce PARA YAPIYORUZ.....
yani.....
SEVINIYORUZ....
anlatabildim mi....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Güzel kardeşim neden her fırsatta içindeki kıskançlığı açığa vurup th ye sataşıyorsun. Bu th ye sataşma işi sanırım aşağılık psikolojisi ile alakalı bir durum. Ben kimsenin aklıyla hareket edip mal almam mal satmam. Ama sen istiyorsun ki senin başlığına girenler sana göre hareket etsin.
İkincisi garan short mort diyorsun da garan viop short veya long kaldıraç oranı 5 tir.
anlasildi....YEDEK NIKISIN.....
topigin var....iki tane....biri trend....oburu caylak olarak....ORADA YAZ....BURAYA GELME....
ama beni kimse okumuyor.....herkes burada....onun icin geliyorum diyorsun....
SENI NIYE KIMSE OKUMUYOR.....kendine onu sor.....
KOVULMAYI HAKETTIN.....cunki....topigimi kirletiyorsun.
sevgili GUNEYSU....
adamin iki topigi var.....orada istedigini yazar....ve fekaat....o topikleri birakip....gelip burayi kirletiyor....
lutfen bunu kov.
Yer İmleri