Sayfa 241/244 İlkİlk ... 141191231239240241242243 ... SonSon
Arama sonucu : 1945 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    anlasildi....YEDEK NIKISIN.....

topigin var....iki tane....biri trend....oburu caylak olarak....ORADA YAZ....BURAYA GELME....

adamin iki topigi var.....orada istedigini yazar....ve fekaat....o topikleri birakip....gelip burayi kirletiyor....

lutfen bunu kov.[/FONT][/U][/I][/B]
    adama bak th başlığına girsin cevap yazsın diye sanrılar oluşturmuş. rüya görüyor. üst düzey bir sıkıntı var sende. her neyse senin seviyene inip daha fazla cevap yazmak istemem.

ha forum yöneticileri de verdiğin yalan yanlış sallamasyon bilgileri zahmet edip düzelttiğim için bana teşekkür etmek yerine ceza verirlerse böyle bir platformda zaman kaybetmemem gerektiğini anlarım. bu da beni ziyadesiyle memnun eder.
    istediğin hayat sana verilmez. onu inşa edersin, tuğla tuğla, gün gün.

2.  Alıntı Originally Posted by caylakborsaci Yazıyı Oku
    adama bak th başlığına girsin cevap yazsın diye sanrılar oluşturmuş. rüya görüyor. üst düzey bir sıkıntı var sende. her neyse senin seviyene inip daha fazla cevap yazmak istemem.

ha forum yöneticileri de verdiğin yalan yanlış sallamasyon bilgileri de zahmet edip düzelttiğim için bana teşekkür etmek yerine ceza verirlerse böyle bir platformda zaman kaybetmemem gerektiğini anlarım. bu da beni ziyadesiyle memnun eder.
    ha ha ha....hosgeldin TRENDHOUND.....

baa bag....YAPIYI SAT KURTUL.....

seni serseri seni....ha ha ha.....

benim oldugum yerde.....MAL PAZARLAMAK....biraz zor olur trend....HALKBANK ta milleti oydun.....fazlasina izin vermem....YAWRIMO.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3. EVETTT....

argadas....

bu MAL PAZARLAMACILAR.....

ne kadar utanmaz insanlar yaw.....kal topiginde....orada MALINI PAZARLA.....

yok beni kimse okumuyor....burada pazarliyayim dersen....SONUC BU.

IKI NIK....

iki ayri topik....

yetmiyor o topikler.....BURAYA SALDIRI....bundan buyuk suc mu olur ulen....KOTU NIYET....ACIKTA.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4. sevgili GUNEYSU.....

bu topigi kilitle yaw....burada yazmak imkansiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,165
    TÜSİAD yöneticilerinin yargılandığı davada yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol kararı kaldırıldı!
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bu tahta bu kadar dalga, dümen, dalavereyi kaldırmaz

9450 üstünde tutacaksanız, tahtayı ARTIK 9875 ve hatta 99xx'lere biran önce götürmelisiniz

minareyi çaldınız... kılıf arıyorsunuz

bakalım ne çıkaracaksınız şapkadan ?

FAİZ İNDİRİMİ diye bir beklenti salın bakalım piyasaya... ancak o kurtarır sizi
    Emmi ben sitigflasyon filan bilmem
    Çıtak dayu havayı koklama ve zamanlama USTASIDIR.
    Bunlar zebah nemazını müteakip dayuya ilham olunur 😁
    Çıtak dayu : gayet net (yükselişin dalga dubara olduğunu ) ve BOYALI BOYALI mesaj yazıyorsa; "haaaaa, çıtak, ak yatırımınan, unlünün defterini dürdü... bugün tahtaya zulum getirir... geri durun " deyecen

7. 3 TABAN GUNU YAKLASIYOR....

cikarilan dedikodu.....sattilar satiyorlar.....

bu fos ciktimi....

YAPI KREDI....EREGLI....gibi dedikodu merkezli kaartlar 3 TABAN yapacak....

bununla....8000 endekse inecegiz....CITAK....sonra demedi deme.

8. PARAYI UCE KATLIYIP TUYECEGIZ.....demedi deme...citak.

Sayfa 241/244 İlkİlk ... 141191231239240241242243 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •