Sayfa 651/651 İlkİlk ... 151551601641649650651
Arama sonucu : 5204 madde; 5,201 - 5,204 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1. Bu benim son mesajım. Benim gözümde düşüncesi dahil kıymet etmeyen bir şahıs yüzünden formu bırakıyorum. Kaç yıl oldu bilmiyorum. 1996 göreve başlamıştım... Allah eğer ard niyetle bir mesajım, bir yönlendirmem olmuşsa RABBİM boğazımdan ailemden çıkarsın, ama pozitif denen şahıs; sen ard niyetinle benim kul hakkıma girmişsen Rabbime seni havale ediyorum. Benim 1 TL varsa o şahıs hariç hepinizin 1000 katı olsun. İşiniz rast gitsin.

NOT: SAYIN YÖNETİCİ/ SİZDEN RİCA EDİYORUM BENİM ÜYELİĞİMŞ SİLİN. YORULDUK- YAŞLANDIK ARTIK. SIKINTILI İNSANLARIN NEGATİF ENERJİSİNE İHTİYACIM YOK. TEŞEKKÜR EDİYORUM.

2. Maliyetimden tutun,görevime kadar yazdım.5 yıldır elmde bir tek Halkbank hissesi var adabımızla 5 yıldır yazdık.Nasıl fesatsın sen yahu

3. İnsanlara insanlığa faydamız olsun dedik.30 yıllık eğitimciyim dedim.Bu kadar takıntılı olunmaz gardaşım

4.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    bu benim son mesajım. Benim gözümde düşüncesi dahil kıymet etmeyen bir şahıs yüzünden formu bırakıyorum. Kaç yıl oldu bilmiyorum. 1996 göreve başlamıştım... Allah eğer ard niyetle bir mesajım, bir yönlendirmem olmuşsa rabbİm boğazımdan ailemden çıkarsın, ama pozitif denen şahıs; sen ard niyetinle benim kul hakkıma girmişsen rabbime seni havale ediyorum. Benim 1 tl varsa o şahıs hariç hepinizin 1000 katı olsun. İşiniz rast gitsin.

Not: Sayin yÖnetİcİ/ sİzden rİca edİyorum benİm ÜyelİĞİmŞ sİlİn. Yorulduk- yaŞlandik artik. Sikintili İnsanlarin negatİf enerjİsİne İhtİyacim yok. TeŞekkÜr edİyorum.
    Paylaşimlarima değer veren herkese teşekkür ediyorum.Yazim şeklimden-imla kurallarından-kaynak belirtmelerimden tutun hepsi zaman alan ve araşırıp emek İsteyen paylaşımlardı.Para gelir-gider.Sağlık en önemlisi...Hoşçakalin

Sayfa 651/651 İlkİlk ... 151551601641649650651

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •