Sayfa 619/621 İlkİlk ... 119519569609617618619620621 SonSon
Arama sonucu : 4966 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. bunu cozmenin tek yolu var

Ya hic kimsenin sendikasi olmayacak yada herkesin olacak

Boyle sacma sapan ismi olur? Sendikasi olan prof maasi istiyor olmayan asgari ucretin ustune cikamiyor

Ya herkesin sendikasi olsun yada hickimsenin olmasin bu kadar basit. Halkin bir kisminin sendikasinin olmasi bir kismininin olmamasinin savunulacak bir tarafi yok

Herkesin sendikasi olmasida kulaga komik geliyor ama benzeri nedir bilemedim

2. DW nin haberine göre, AKP Belediyelerin bütçe yapmak, sosyal yardım yapmak gibi yetkilerini kısacak yasa hazırlıyormuş.

Belediyeleri tekrar alabilecekleri umutlarını kaybetmişler yorumu yapılabilir mi?

Silkeleme devam...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3. arkadaşlar bilmediğimden soruyorum bu sendikalar chp li belediyelerdemi çoğunlukta kümelenmişler sendikalara karşı değiliz haramilerin deyimiyle eski Türkiyede çalışanların önemli kesimi sendikalıydı şimdi bir avuç çalışan sendikalı yasal hakları kısıtlandı merakımdan soruyum. günümüz Türkiyesinde bu çok para değil zaten biliyoruz siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağı CHP li belediyelerin yetkilerini mali kaynaklarını birer birer ellerinden alıyorlar adamlara savaş açmışlar sokak röportajının birinde moruğun biri imam oğlu ne yaptı diyordu oradakilerin hiç birisi internete gir bak öğrenirsin demeyi akıl edemedi kimsede sen ne kadar engelleme yapıldı diyemedi milletin bankasından kredi verilmedi yurt dışında projeler için bulduğu düşük faizli 350 milyon krediyi imzalamadı CHP nin önceki saftirik başkanı bunları sokağa duyuramadı geri zekalı aptal şizofren moruklara ve türevlerinin gözlerinin içine sokamadı ve hala CHP nin zevatları bunu millete anlatmıyorlar belediyelerimizin gelirlerine elkoymayın yetkilerini ellerinden almaktan vaz geçin bir gün yargılanacaksınız demiyorlar geçenlerde reha bey çarşaf gibi liste yapmıştı kendisini takdir etmiştim CHP nin zevatları bunu bilmiyorlarmı bunu listeleyip millete neden duyurmuyorlar mecliste bunu neden konuşup reklam etmiyorlar

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    bunu cozmenin tek yolu var

Ya hic kimsenin sendikasi olmayacak yada herkesin olacak

Boyle sacma sapan ismi olur? Sendikasi olan prof maasi istiyor olmayan asgari ucretin ustune cikamiyor

Ya herkesin sendikasi olsun yada hickimsenin olmasin bu kadar basit. Halkin bir kisminin sendikasinin olmasi bir kismininin olmamasinin savunulacak bir tarafi yok

Herkesin sendikasi olmasida kulaga komik geliyor ama benzeri nedir bilemedim
    3.000.000 TL 120 Ay Vadeli Konut Kredileri

https://www.enuygunfinans.com/kredi/...le-3000000-tl/

Emekçinin alacağı aylık kredi taksidine yetmiyor.!!!

Cimere yaz.!!!

Tüm emekçileri sendikalı yapın diye şikayet et.!!!
    Sendikasız iş yerlerini kapatsınlar.!!!
    Milyonlarca emekçi sefil aç diye yaz.!!!
    Asgari ücretle çalışanların aldığı aylık.!!!
    Ev kirasını karşılamıyor .!!!
    Diye ekle.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. Diyarbakirda iki Kurt avukat Lozan anlasmasinin iptali icin Danistayda dava acti

https://www.facebook.com/reel/1024664379269291

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,216
     Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    arkadaşlar bilmediğimden soruyorum bu sendikalar chp li belediyelerdemi çoğunlukta kümelenmişler sendikalara karşı değiliz haramilerin deyimiyle eski Türkiyede çalışanların önemli kesimi sendikalıydı şimdi bir avuç çalışan sendikalı yasal hakları kısıtlandı merakımdan soruyum. günümüz Türkiyesinde bu çok para değil zaten biliyoruz siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağı CHP li belediyelerin yetkilerini mali kaynaklarını birer birer ellerinden alıyorlar adamlara savaş açmışlar sokak röportajının birinde moruğun biri imam oğlu ne yaptı diyordu oradakilerin hiç birisi internete gir bak öğrenirsin demeyi akıl edemedi kimsede sen ne kadar engelleme yapıldı diyemedi milletin bankasından kredi verilmedi yurt dışında projeler için bulduğu düşük faizli 350 milyon krediyi imzalamadı CHP nin önceki saftirik başkanı bunları sokağa duyuramadı geri zekalı aptal şizofren moruklara ve türevlerinin gözlerinin içine sokamadı ve hala CHP nin zevatları bunu millete anlatmıyorlar belediyelerimizin gelirlerine elkoymayın yetkilerini ellerinden almaktan vaz geçin bir gün yargılanacaksınız demiyorlar geçenlerde reha bey çarşaf gibi liste yapmıştı kendisini takdir etmiştim CHP nin zevatları bunu bilmiyorlarmı bunu listeleyip millete neden duyurmuyorlar mecliste bunu neden konuşup reklam etmiyorlar
    Günaydın,bu eylemler neden yapılıyor acaba ? ve kaç kanal veriyor ?,ciner bile medyasını usandığından bunlara satmaya mecbur kaldı,satılır satılmaz habertürk bile ağız değiştirdi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,216
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    3.000.000 TL 120 Ay Vadeli Konut Kredileri

https://www.enuygunfinans.com/kredi/...le-3000000-tl/

Emekçinin alacağı aylık kredi taksidine yetmiyor.!!!

Cimere yaz.!!!

Tüm emekçileri sendikalı yapın diye şikayet et.!!!
    Sendikasız iş yerlerini kapatsınlar.!!!
    Milyonlarca emekçi sefil aç diye yaz.!!!
    Asgari ücretle çalışanların aldığı aylık.!!!
    Ev kirasını karşılamıyor .!!!
    Diye ekle.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Boşuna buna cevap yazma,bizde bu hataya düşüyoruz,sanki adam başka dünyada yaşıyor bilmemezlikten geliyor.

8. https://www.trendyol.com/koton/keten...merchantId=968

aha harika pantolon buldum

%69 pamuk %31 keten

kim yaptı la bu kumaşı kesin almam lazım

Sayfa 619/621 İlkİlk ... 119519569609617618619620621 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz