Sayfa 262/270 İlkİlk ... 162212252260261262263264 ... SonSon
Arama sonucu : 2157 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Bu mudur. Kimse seni eleştirmesin sende show unu yap. Tutarsız yazılar bilgi adı altında manipülatif yazılar. Yarın mala giriyorum yazıyorsun sonra bankalar yüzde 40 düşecek diyorsun. Ne diyorsun dayı diyince birileri de çocuk gibi küsmeler.
    Ay aman al topiğini.
    EVLADIM....tosyali holding kim ki eregliyi satinalabilsin.....eregli satinalinacak kaart kriterlerimi tutmuyor ki....beni okumuyorsun sen yaw....okur gibi yapip...dosuyorsun....SENI SEVERIM...konu sen degilsin....biri geliyor SOYTARI...diyor....oburu geliyor...DELI diyor.

dedikleri adamda takir takir para yapiyor....SEVMELERI UCUN BENI...PARA KAYBETMEM SART...ONLAR GIBI OLMALIYIM...

son furusmamda insallah kaybederim dedim....kader utansin...gene parayi ikiye katladim....

BU CILDIRTIYOR TABIII....

sen bana iyilik yapiyorsun....DEGMEZ BU KADAR YORULMANA DIYORSUN....cekil bi kenara...GOTUR DIYORSUN.

HOSCAKAL.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

KIRDIKLARIM VARSA....lutfen beni affedin.....BEN HERKESI AFFETTIM....herkes zararda....NORMAL BU.

hoscakalin....guzel kardeslerim....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    KIRDIKLARIM VARSA....lutfen beni affedin.....BEN HERKESI AFFETTIM....herkes zararda....NORMAL BU.

hoscakalin....guzel kardeslerim....
    Hadi gel biz öte köyümüze geri dönelim guzum boşver bu gurbetelleri…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    GOSTERGE KAART....alarko 85 te.....sanayi indikatoru arcelik girnizida.....BUNLAR KREDI KURTARMA FONU elemanlari....ikiside sevinemiyor......ILGINC.....ILGINC.....ILGINC.

BI TEK.....benimki....VESTEL sevindi....HAYRET.
     Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn kuzu
    Alarkonun kredi kurtarma ile herhangi bir ilgisi yok sanırım. şirket geçen yıl 300 milyon dolar yatırım yapan bir şirket, önümüzdeki 3 yıl içinde de bunu 1 milyar doların üzerine çıkaracaklar. sadece tarıma 1,2 milyar dolar yatırım ile Türkiyede 5000, Kazakistanda 5000 dönüm sera yatırımları ve tohum, gübre ve kurutma yatırımları yapmakta... ayrıca Gotion firması ile batarya ve uçakların kargo uçağına dönüştürülmesi işinde de yeni yatırımları var.
    yatırımı tamamlanmış ve ihracat ağırlığı artmış bir duruma gelmiş olsaydı bu kurlarla zorlanır mıydı bilmem ama bir şekilde karlılar ki yeni yatırımlara devam ediyorlar... Kredi garanti fonu sanırım daha zorda olan şirketlere yönelik olacaktır. ha bu durum kredi faizlerini düşürecekse bunda ALARKO kazançlı çıkabilir...

sizce "ALARKOnun kredi kurtarma fonu elemanı olma" sebebi nedir?

sn kuzu.....
    Alarko devamlı bol yedek para ile iş yapan nakit ve döviz zengini bir şirket.

Kredi kurtarma fonu elemanı olmak da neyin nesi?

Bir cevap duymak bu insanların hakkı....

.

Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

5. Göstere göstere hergün shorta para veriyorlar

İlginç

6. Kuzu hocam.. biz köyümüze geri dönelim.. senin kıymetini bilgini takdir etmeyenler arasında işin zor..

7. Sn.Kuzu sizi bilen biliyor ve takdir ediyor...Lütfen yazmaya devam ediniz.
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    1....GOZUNE KESTIRDIGIN KAARDI ONUNE AL....bu kaart tepesinden dolar bazlida yuzde 75....tl bazlida yuzde 65 dusmus olmasi on sart....bu ikisi varsa....BLANCOSUNA BAK....zararda ise cok iyi....zarara yakin karda isi IYI...karli bir sirket ise...IKTIR ET...bu kaardi....DIPTE DEGIL HENUZ.

kaartla ilgili her turlu kotu hubar....ORTALIKTA....BILINMEKTE....batti...bataca k...gec bunu...satti satacak demektir bu....BIRI PIYASADAKI HISSE DEGERININ EN AZ YUZDE 50 VEYA YUZDE 100 USTUNDEN O KAARDI ALACAK DEMEKTIR BU.....hissen varsa o anda 1.5 kati...veya 2 katina firlar.

bunu hazmedin bir.....EYICE HAZMEDIN....bu forumda ogrendiginiz herseyi cope atin...hepsi yanlis,.

bi ornek vereyim....

VESTEL....

hisse senedi 38 tl....107 tl den dusmus buraya....batti batacak....

yarin bi hubar....

CINLI kukaka firmasi.....vesteli hisse basi 60 tl fiyattan satinaldi.....

Dolar bazında %92 düşmüş.
    Tl. bazında %83 düşmüş.

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Sayfa 262/270 İlkİlk ... 162212252260261262263264 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •