Sayfa 625/626 İlkİlk ... 125525575615623624625626 SonSon
Arama sonucu : 5002 madde; 4,993 - 5,000 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    12 cm tamam uzunluğu desek 5 kalınlığımı
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İkiye bölerek mi satıyorlar başkanım
    Evet bunlar doğru soru ama eksik

1- kim neden satın alır

2-boyle birşeyin müşterisi değilsen ne b.ok yemeğe bunun ilanını takip edersin

2. Cin in borclanma maliyeti neden Amerikanin yarisi? Cunku Cin devletinin bonolarinin faizi Amerikan bono faizinin yarisi

ee bu ne demek?

Bu su demek finans piyasasi Cin'i ulke olarak Amerikaya oranla daha az riskli goruyor demek.

https://www.tiktok.com/t/ZP8M1prP8/

3. siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağı sokaktaki geri zekalı aptal şizofren moruklara ve türevlerine ibb de büyük bir yolsuzluk varmış gibi göstermek için ibb de çalışanları gurup gurup topluyorlar adamlara terör örgütü mensubu gibi sabah baskınları yapıyorlar tetikçi yargıçlarıyla iftiracı olmaya zorluyorlar mal varlığınız el koyarız tehditiyle tehdit ediyorlar onlara işte o senin hakkında böyle diyor yalanlarıyla onları çözmeye çalışıyorlar. ibb yönetimi haramilerin il ilçe başkanları avukatlarıyla kuşattıkları bu yargıyla en küçük bir usülsüzlüğü bahane edip ibb ye el koyacaklarını bilirler yolsuzluk yapmayacaklarını biliyoruz pkk nın pes etmesinin yan etkileri olacaktır Türkçülük şovları yarışları yapan arap asıllı Türkler işsiz kalacaklar bu işten Göktürkler karlı çıkacak korucu yapılanmasına son verilmeli devletin silahlı gücü bu ülkeyi korumaya yeter siz kimin parasıyla bu korucuları finanse ediyorsunuz bir yazımda sayın refaba yazacağıma reha bey yazmışım düzeltiyorum ayrıca sayın refaba yı seviyoruz

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bunu durdurmak için bir çözüm lazım.

Askerde komutan, askere çöpü dök..! der, asker gider çöpü döker, komutan gelir çöp variline bakar, dibinde ıslak yapışıp kalmış bir sürü kağıt.

Komutan bu durumda, askere bölüğün önünde bir çakar, asker yerde.

Bu olaydan sonra o bölükte görev yapan tüm askerler ömrünün sonuna kadar o kadar güzel çöp döker ki,hayret edersiniz.

Ama siz askere vurulmaz bu vahşettir derseniz, ( ki bence de öyledir ) o bölükte hiç bir şeyi düzeltemez, komutanlık yapamazsınız.

1980 Askeri müdahalesine kadar işler böyle yürürdü.

Seçilmişlerin gözleri sürekli Genelkurmay'ın ışıklarındaydı.

Korkarlardı.

Şimdi kimse korkmuyor.

Cahil toplumlarda demokrasi işlemez.

Çalar çalar, zamanı gelince tren'den iner.

Nasıl düzelteceksin.

Slm.....değerli forumdaş.....affınıza sığınarak alıntı yaptım.....yorumlarınız beni çok şaşrttı ......bu iktidarı ve sistemi başımıza bela eden ordudur....askerdir....

Benim anlayamadığım bu ordudan ve askerden medet ummanız.....

Bu ordu nato ordusu....asker bağımsız değil....her daim amerika ile işbirliği yaptı....

Bu ülke ve halk her daim devletçi oldu....

Gerçek....halkçılıktır....birey ve toplumlar her daim halkçı olmalıdır....

Devlete baba dersen.....devlet gelir....***** ....ker....!!!!!!!!!!

Her daim güçlü birey.....güçlü toplum....örgütlü toplum...

Güçlü stk lar....!!!!!!

Her daim halkçılık....

ben var isem ....devlet var...ben yok isem hiçbir şey yok....!!!!!!!!!

Asker her daim güçlüden ve sermayeden yana olur...

Devlete baba gözüyle bakarsak tabide öper
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Devlete baba gözüyle bakarsak tabide öper
    Enişte gözüyle bakalım. O zaman be yapar.

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Enişte gözüyle bakalım. O zaman be yapar.
    Biz de devlet babadır baba öpmez sevse de belli etmez , genelde döver , Rusya'da devlet ana dir .Bu tanımlar bana ait değil .
    ......

Devlet, enişte olursa o zaman ( özellikle bizde ) uçanı da kaçanı da dahil ,yakalar, kesin ôper .

Sayın Mkeles yine de Müjde Ar a sormak lazım kesin bilgiyi ondan alırız diye düşünüyorum...
    Son düzenleme : Desidero74; Bugün saat: 10:59.

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Biz de devlet babadır baba öpmez sevse de belli etmez , genelde döver , Rusya'da devlet ana dir .Bu tanımlar bana ait değil .
    ......

Devlet, enişte olursa o zaman ( özellikle bizde ) uçanı da kaçanı da dahil ,yakalar, kesin ôper .

Sayın Mkeles yine de Müjde Ar a sormak lazım kesin bilgiyi ondan alırız diye düşünüyorum...
    Sayın Desidero bence zaman değişti devlet baba azdı borç çok erişteye geçti. Kaç yıl öncesine alacak gönderiyor görüyoruz. Niyet kötü kolla gözü.

Sayfa 625/626 İlkİlk ... 125525575615623624625626 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •