Sayın nohut, kendi hissenizi, hisseye özel açılan topiğinde pazarlamak, pardon paylaşmak daha mantıklı bir haraket olacaktır.
Sayın nohut, kendi hissenizi, hisseye özel açılan topiğinde pazarlamak, pardon paylaşmak daha mantıklı bir haraket olacaktır.
ALKISLIYALIM.....yigidin hakkini yiyide verelim.....BIR YIL ONCEKI YAZI BU....
ben oteki koyde....COKECEGIZ dedim....oda bu koyde COKECEGIZ dedi....
ben otede....HEDEF 7200 derken....bu yiyit burada....hedef 6000 i isaretliyordu...GRAFDA....
bir yil once endeks 11 200 de yaziyorduk bunlari...DELI BU....SOYTARI BU...GOYGOYCU BU...kategorisine alinmistik....SATTIK MALLARI TEPEDE....SHORTLADIK....
KAZANDIK....
KAZANDIK....
KAZANDIK....nereden SHORTTAN....paramiz mevduatta yarisi....obur yarisi altinda....
GELDIK BURALARA.....herkes olduruldu....ortalik ceset kayniyor....BIZIM CEBIMIZ PARA DOLDU....
MAL ALACAGIZ DIYE INLEDIK.....
CUSSSSS....manyak bu....soytari bu....goygoycu bu....DIYE INLEMEYE BASLADILAR HERSEYLERINI ELLERDEN ALDIGIMIZ USAGLAR....ceplerimiz para dolu....ALACAGIZ dedik mi....CILDIRIYORLAR....
ALACAGIZ EMME....
1....KAART 100 DOLARDAN 25 DOLARA DUSMUS OLMALI....bitik yani....
2....KAART TL BAZLIDA....100 TL DEN 35 TL YE DUSMUS OLMALI.....
3.....KAARTLA ILGILI HER TURLU KOTU HUBAR ORTALIKTA OLMALI.....
velhasil.....
usaglar.....
KAARTLARI BELESE GERI ALIYORUZ.....100 DEN SATMISTIK....hedef feyza-1 topigimde.....simdi alip....hedef feyza-2 topigimde....GERI TEPEDEN BIZE GOYGOYCU DIYEN USAGLARA....VERECEGIZ...ve tuyecegiz gene....
Son düzenleme : kuzu; Dün saat: 14:40.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
soru su.....
BEN.....7200 hedefimden vazgectim....
O.........6000 hedefinden vazgecmis gorunuyor....
ACABA NEDEN.....bizim beynimizi kim ikti....NEDEN DEYISTIK.....SORU BUDUR....ikinci soru....bizide ikebilirler mi......
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
KAFA YAPILARI.....
iki gurup var....
birincisi biz....MALI 100 dolardan adama cakmisiz....MALI 25 dolardan ver alayim diyoruz....
IKINCI GURUP.....mali 100 dolardan almis....mali 25 dolara dusmus....KIVRANIYOR....
bu IKI KAFA YAPISI....ayni olabilir mi....OLAMAZ.
o bakimdan HOSGORULU davraniyorum.....birisi gelip bana GOYGOYCU dedimi....hemen onun ceplerine bakiyorum...bunu biraz daha soyabilir miyim diye....
misal....biri geldi dedi....bi baktim yapikredide....bankalarda....ONLARI HEMEN SHORTLADIM....cebinde kalan son kuruslarinida alayim diye....dun akkiz yuzde 3 goctu....HEPSINDE KARDAYIM.
KAFA YAPILARI....yuce rebbim....ELE YARATMIS....
MEVLAM NEYLERSE....GUZEL EYLER....
onlar olmazsa biz para kazanamayiz.
Son düzenleme : kuzu; Dün saat: 15:17.
DEGERLI OKUYUCULARIM....
goruyorsunuz....
kuzu....BILGILI INSANLARI SEVER....ve onlari basinin ustunde tasir...IYIKI VARSINIZ DER.
Yer İmleri