Sayfa 268/270 İlkİlk ... 168218258266267268269270 SonSon
Arama sonucu : 2157 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    soru su.....

BEN.....7200 hedefimden vazgectim....

O.........6000 hedefinden vazgecmis gorunuyor....

ACABA NEDEN.....bizim beynimizi kim ikti....NEDEN DEYISTIK.....SORU BUDUR....ikinci soru....bizide ikebilirler mi......
    BEN kendime ait cevabi vereyim....FADE gidin sorun....oda kendine ait cevabi versin....

benim MAL ALMA KRITERLERIM var.....yazdim....bu kriterleri sagliyan kaartlar....suan 7200 endeksteler zaten.....

misal vestel.....4.3 dolardan....1 dolara dusmus....yuzde 76 dusus....GEBERMIS....ALINIR...

misal ALARKO......5.5 DOLARDAN ....2.15 DOLARA DUSMUS....yuzde 61.....ALINMAZ....1.4 DOLARDA ALINIR...

misal SISE.....herkes cok dustu diyor....hayir henuz 7200 endekse dusmedi.....ALINMAZ....

BAKKK....7200 ENDEKSE DUSMUS KAARTLARI ALIYORUM...BELESLERI.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2. Emmi bu senenin asels nı altın rezervi falan filan muhabbetine ereğli olabilir mi

Sert düşüşlerde bile bunu düşürmediler hatta 3-5 aylık takaslarda mal toplama görüyorum

3. Ugur Taylan a

KUZU....SEKTOREL ANALIZLER.......BANKALAR....FECI PAHALILAR....

dolar tepeleri.....490 DOLAR....nisan 2024 te....16 000 tl endekste.....

SIMDI.....dustuler 320 DOLARA.....dusus yuzde yuzde 35....hicbisey....2 sene onceki fiyata dustuler....hicbisey...

KUZU KRITERI....yuzde 75 dusus.....123 dolara cokecekler ki alayim....NE ZAMAN....dolar-tl 42 oldumu....bunlar geberecek 5200 tl endekse....BEN BUNLARI ALIRKEN....sinai.....gida....insaat sektorunde aldiklarim yuzde 40 cikmis olacaklar....onlarda yuzde 40 kardayken bunlari alacagim....7200 TL ENDEKSE DUSMUS OLACAKLARDA ONDAN....NE DIYORSAM O....COKERKEN BIR YIL ONCE....dedimki....7200 tl endekste topluyacagim....TOPLUYORUM.

GRAFA USUNE YAZDIKLARIMI IYI INCELEYIN....calisin benim gibi....lagaluga yok....YASSAK BU TOPIKTE.

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4. YAW COK OLUCUSUN KUZU.....

heeee ula.....

CESED TUCCARIYIM BEN.....bu kerizzz bankalari 60 dolar endeksten toplayip 468 dolardan satmis adamim ben...HEDEF FEYZA-1 topigimde...4 yilda.

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Feza olmasın o. Çok masal anlatmışsın bence bu yazdıklarını revize etmek zorunda kalırsın. Sen VESTL almaya devam et.
    HEDEF FEYZA.....

feza olmasin o....

demissin......dedigin an...BORSACI OLMADIGIN BELLI OLDU....

izah edeyim....

FEZA....goktedir....ve sonsuzdur....

FEYZA....ise bir borsaci terimidir....dolar bazli grafdaki TEPE dir....yani 5 dolar endeks....

bu terimleri bilmedigin ucun de....yazdiklarim sana MASAL gibi gelmis....NORMALDIR...konuya fransizsin....bilgili biri okuyuncada yazdiklarim....ALTINDANDA DEGERLIDIR....

O yuzden onbinlerce insan gelir okur.....bak....sen bile gelmis okumussun....

sakin alinma....borsaci laf sokar....fekaat hakaret etmez....

cunkii....

BORSACININ basina gelenler.....PISMIS TAVUGUN BASINA BILE GELMEZ....sonucta boynunu keser....tuylerini yolar.....kizgin suya atar haslarsin....kizgin yaga atar kizartirsin....firina atar kavurursun....TAVUK DUYMAZKI....oludur....BORSACIYA SAGKEN BUNLAR YAPILIR....bu eziyetleri cektirdigimiz garibanlarin.....bana saldirmalari NORMALDIR....

6. misal NOHUT....

kendi halinde....insanlara cok yararli bir bitkidir....

emme....

ne olmus....nasil olmussa....bu allahin belasi corumlular....onu kizgin sac ustunde....dakikalarca hoppulatmis....iskence etmis...onu...LEBLEBI yapmislar....iraqi masalarina meze etmisler....

NOHUT....hergun....allahin her gunu....corumlulara beddua eder....kendini eken ciftciye....agam pohunu yiyem...buyudum mu....beni heryere sat....emme corumlulara satma der....

kucuk yatirimci nohuttur.....spekulatorler....corumludur....ve bende bir SPEKULATORUM....mal fiyatlari dortte bire duser.....gelir alirim....10 katina cikar....kucuk yatirimciya veririm....LEBLEBI OLUR....

bak....simdi....BIR MASAL ANLATTIM...oku ogren....gel....ayaginin altini yaliyayim agam....BENI LEBLEBI YAPMA de....

belkim....insafa gelir....seni NOHUT olarak kendi haline birakirim....yogusam...cebinde ne var ne yok ALIRIM....LEBLEBIDENDE BETER EDERIM....

kaydet....VESTELI....3 AY SONRA....2 KATINA SATACAGIM...kime....SANA ULA....kaydet ve 3 ay bekle....gel vereyim.

7. lem olum....egleniyoruz....yazdiklarina kizmiyorum....kafam kiyak...nesem yerinde...DOSUYORUM iste...ha ha ha....

mamina cakayim...bu iraqi....sisede durdugu gibi durmuyor ki....kendimi....DEV AYNASINDA GORUYOR....BIR POHHH SANIYORUM...

BU UCUNCU KADEH....

dorduncude....gozume gorunme...billahi felc ederim....ha ha ha

8. SOUL....

dinledigim sarki muthis....

YATSIN YANIMA....

sarilmasin....

DONSUN UYUSUN.....

ahhhh ah SOUL....GENCLIGIM....bir gaci....ulasdamadigim bir gaci...YANIORUM OLUM...ikerim borsayi....ha ha ha

Sayfa 268/270 İlkİlk ... 168218258266267268269270 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •