Bu şirketle ilgili tek pişmanlığım geçmişte daha fazla almamış olmam.
Bu şirketle ilgili tek pişmanlığım geçmişte daha fazla almamış olmam.
İlk sayfada mi ikinci sayfada mi ne yazmıştım. Kaç yıllık hisse ama daha 2-3 sayfa yazı olmuş diye. Çok bilinen bir hisse değildi. Son zamanlarda farkına varılmaya başlandı. Ky çok üşüşmeden gaza biraz daha basmalı kısa vadede.
Uzun vadede ise belki de daha yolun başında. Neyse konuya da çok yazıp "evliyayı açık etmek" istemiyorumzaten yabancılar ilgi duymaya başladı, biraz da piyasa ilgi duyarsa biz depoyu fulleyemeden pd/dd 1.5-2yi bulur.
Arena gimat projesi önemli..sn.maharajın dediği gibi imtiyazlı hisselerin olmayışı .gerçek çok iyi..çakal ky.zarara uğratan patronlarda gına geldi ..inşallah..yavaşça hedeflerine gider.. hayırlısı
Burasını anlamadım (gimat esnafının bu hissedeki maliyetinin 25 tl oluşu) ana ortakların yıllar önceki maliyeti gerçekten bu rakamsa ilginç rakamlara gebe önümüzdeki süreçte Gimat hissesi
Benim hesabım basit, 2. şubeyle beraber yıllık 800 milyon favök üretebilen bir Gmtas 10 fk dan 8 milyar tl olmalı. 2 milyar lirada Gimat Areana payını hesaplıyorum 10 milyar tl piyasa değerine gitmeli diyorum..
Anlık piyasa değeri 2.5 milyar tl
1 yıl içindeki Potansiyeli %400
Yeni şubeler açıldıkça bu potansiyel çok daha yukarı çekilecektir tabiki
Borsada şirketlerin patır patır döküldüğü bu süreçte gıda parakende ve gyo şirketleri favök ve net karda en iyi sektörler olmuş
Gimat, hem gıda parakende hemde gyo şirketi sayılır diye düşünüyorum Gimat Arena projesinden sonra
https://www.ekonomist.com.tr/borsa/b...acikladi-60404
güzel sektör yakalamışsınız ama ben agırlıgı ktlev verdim bu dönem ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Ktlev garanti pastıra. Bir çok dosta bu sene gmtas ve ktlev senesi demişimdir. Ktlev de bu yıl 6 milyar net kar cepte gibi
Gmtas süpriz bomba. Sığ hisse ve imtiyaz yok. Güçlü birileri fark ederse çok yukarılara gider bu hisse. Piyasa değeri buna müsait çünkü
Patron kafamıza mal bocalar derdide yok hissede
Yer İmleri