Sayfa 633/652 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643 ... SonSon
Arama sonucu : 5212 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Bospo, sanırım SÖZCÜ gazetesinin ismini değiştirerek bize YENİ ŞAFAK diye yutturacaksın ! Yeni şafak bu kapakla çıkamaz. Çıkarsa artık bir takım işler değişiyor demektir.
    Kapak doğru.

Söz dinleyen biri atansın diye MB başkanı değişir mi? diye insanın aklına geliyor.

Olursa TL de ani değer kaybı yaşanır mı?

O nedenle herkes günlükte bekliyor sanki....

Artık bir kez daha insanlar BİR GECEDE servet SIFIRLANMASINA DAYANAMAZ.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Site önünde geceye kadar beklerken arada gençler ile sohbet ediyorum. Bir genç ile iki gün önce konuştum ülke bitmiş dedi. Ama kime vereceğiz CHP ye mi verelim dedi. Ben de ona sen doktora giderken Dr un dinini mezhebini ırkını gece Teheccüde kalkıp kalkmadığıni soruyin mu dedim.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Japon Hamza diye bir YouTuber var benim hemşo şuan ABD de. Adam Los Angeles ta 20 USD ye Kore lokantasında sınırsız et yiyor. Tabi belirli saatlerde bu fiyata. 2 saat için geçerli 14-16 gibi düşünün. Tam saatini bilmiyorum. Ama bizden ucuz.
    Senin Hemşo Capon Hanzo gibi bir sürü örnek bulursun, Amerika da New York , New Jersey Atlantic City, Boston gibi kıyı yerleri daha pahalı olmasına rağmen affordable yani güç yetirilebilir ,düzeyde iken iç bölgelerde South Dakota , Iowa , Kansas, Missouri , Kentucky, Tennessee gibi bölgelerde daha ucuza bulursun muhtemelen,

Hatta sana şöyle soyleyeyim, Teksas a bağlı bazı kasabalar da kiralarda bizden ucuza ev gördüm yani bir şekilde bu enflasyon zirvaligi memleketi sarmış durumda adam her gün zam yapıyor ürününe, hizmetine , işçisine işler çok kötü vb deyip aynı parayı veriyor.

Işçisine aynı oranda zam yapsın, hayır , sadece kendi yutmaya çalışıyor sonra bir bakıyorsun 3-4 milyona nakit otomobil almış bunları gördüm de konuşuyorum.

Bu milletin çok dürüst insanları var ama çok yalancı ve üçkağıtçı insanları da epey bir var .Onlari bulup sıradan geçirmek lazım.Bulmak çok zor değil zaten hemen önüne çıkar sokağa çıkınca .

Gıda fiyatı ve kalitesi bir gerçek milli bekaa ve güvenlik sorunudur madem millete çocuk yap diyorsun o zaman millete ucuz ve güvenilir gıdayı saglaman lazım bunu istismar edenler, yani gıda terörü uygulayanlar, terör suçundan yargılanmalı..
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

4. Hiç bir fabrikatör sanayici tüm parayı yatırıma gömmez. Hatta çoğunlukla kayıtdışı olursa kazancı onu eş dost akraba ya kaydırır batma riskini azaltır. Yapmayıp tümünü üstünde kullananlar silinir gider

Bist100 9.331
    Ons 3.331

Tuhaf rakamlar tuhaf tesadufler

Ateistler ne der acaba?

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Cuma günü toptancılara gittim orada ayak altında çalışanlar tamamen Suriyeliler. Oturanlar patron. Bunlar gitsin sanayi inşaat vs çoğunda kitlenme başlar. Bizim sistem bunlara alıştı yerine koyacak Türk yok. Hatta 50-100 bin verseler kimse yüzüne bakmaz o işlerin. Gençler o kadar okumuş hamallık mı yapacak torna montaj inşaatta mı çalışacak. Zaten yevmiyeler 3 bine dayandı. Benim kayınço 10 bine yerinden kakmaz. Günlük 10-20 bin alıyor ama arada bir 500-700 bin tokatlanıyor.
    Suriyelilerden once bu isleri kim yapiyordu? Uzaylilarmi?

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bist100 9.331
    Ons 3.331

Tuhaf rakamlar tuhaf tesadufler

Ateistler ne der acaba?
    Kendi kendine oluşmuştur derler. Piyasanın göünmez elini bilmezler.

8.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Suriyelilerden once bu isleri kim yapiyordu? Uzaylilarmi?
    Bizim ahali yapıyordu yaşlandı 50 oldu üstüne tembellik ve hastalıktan bu işleri yapan Türk hatta Kürtler bile azaldı.

Sayfa 633/652 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •