KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Site önünde geceye kadar beklerken arada gençler ile sohbet ediyorum. Bir genç ile iki gün önce konuştum ülke bitmiş dedi. Ama kime vereceğiz CHP ye mi verelim dedi. Ben de ona sen doktora giderken Dr un dinini mezhebini ırkını gece Teheccüde kalkıp kalkmadığıni soruyin mu dedim.
Senin Hemşo Capon Hanzo gibi bir sürü örnek bulursun, Amerika da New York , New Jersey Atlantic City, Boston gibi kıyı yerleri daha pahalı olmasına rağmen affordable yani güç yetirilebilir ,düzeyde iken iç bölgelerde South Dakota , Iowa , Kansas, Missouri , Kentucky, Tennessee gibi bölgelerde daha ucuza bulursun muhtemelen,
Hatta sana şöyle soyleyeyim, Teksas a bağlı bazı kasabalar da kiralarda bizden ucuza ev gördüm yani bir şekilde bu enflasyon zirvaligi memleketi sarmış durumda adam her gün zam yapıyor ürününe, hizmetine , işçisine işler çok kötü vb deyip aynı parayı veriyor.
Işçisine aynı oranda zam yapsın, hayır , sadece kendi yutmaya çalışıyor sonra bir bakıyorsun 3-4 milyona nakit otomobil almış bunları gördüm de konuşuyorum.
Bu milletin çok dürüst insanları var ama çok yalancı ve üçkağıtçı insanları da epey bir var .Onlari bulup sıradan geçirmek lazım.Bulmak çok zor değil zaten hemen önüne çıkar sokağa çıkınca.
Gıda fiyatı ve kalitesi bir gerçek milli bekaa ve güvenlik sorunudur madem millete çocuk yap diyorsun o zaman millete ucuz ve güvenilir gıdayı saglaman lazım bunu istismar edenler, yani gıda terörü uygulayanlar, terör suçundan yargılanmalı..
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Hiç bir fabrikatör sanayici tüm parayı yatırıma gömmez. Hatta çoğunlukla kayıtdışı olursa kazancı onu eş dost akraba ya kaydırır batma riskini azaltır. Yapmayıp tümünü üstünde kullananlar silinir gider
Bist100 9.331
Ons 3.331
Tuhaf rakamlar tuhaf tesadufler
Ateistler ne der acaba?
Yer İmleri