Türkiye nin en güvenilir şirketinin yatırımcısına attığı kazığı izliyorsunuz unutmayın bu günleri kesinlikle.
Endeks le alakasız bir düşüş var. Sene sonu tahmin edilen satış rakamlarına ulaşacağını da zannetmiyorum.
Türkiye nin en güvenilir şirketinin yatırımcısına attığı kazığı izliyorsunuz unutmayın bu günleri kesinlikle.
Endeks le alakasız bir düşüş var. Sene sonu tahmin edilen satış rakamlarına ulaşacağını da zannetmiyorum.
81 lirayı da gördük ohhhh
Froto 1100 1200 lerde ucuz!! 820 lerde pahalı!!! 35 dolarda toplama biriktirme temettü emekilik cart curt 20 dolarda yüzüne bakan yok.
Geçen sene her gün yazanlar yok olmuş. Spor salonu!!! satıp buna falan gömenler vardı. Human ? Patrick ? Nerlerdesiniz. Birde laga luga mı ne vardı. DUDU de kaybolmuş ? Nerede bu arkadaşlar yahu ? Niye kimse 2 dolardan toplama biriktirme yapmıyor ? Temettüler ile emeklilik yan gel yat osman falan? Nerede bu sloganlar ?
Ereğli dede aynısı oldu ne zaman dillense millet uçuşsa aynı bok mahvettiler milleti Aliii Koçççç gör yönetiminde olduğu şirketi..
Az kaldı devre keser birazdan
Euro bazında 2022 lere geriledik hakikaten pes diyecek kelime yok.
Benim aldığım fiyat olan 460 lardan 1200 lere gelirken tek yazısı olmayan adamları birden bire aniden hopp diye ortaya çıkıp maliyetim 12 , 5 senedir duruyor , buralardan almaya devam ediyorum , fiyat önemli değil temettü emeklilik , 10 sene önce 10.000 dolar alan şu an 100.000 dolar kazandı falan demeleri şans tesadüf idi değil mi.? Yada aynı hesap eregl de 2.5 dolarda birden bire 5 sene!!! toplayıcı biriktiricilerin peyda olması??? Her iki kağıdın da bu elemanlardan sonra bir daha iflah olmaması .?
Yok yok hepsi tesadüf denk gelmiş şans yaaaa . Bu arada son alımlarla maliyetim 80.2![]()
Yer İmleri