Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
Arama sonucu : 63 madde; 57 - 63 arası.

Konu: GMTAS - Gimat Mağazacılık

1. Tatildeyim, hissemizde biz tatildeyiz diye tatile çıkmış anlaşılan. 5 gün düzeltme yapar 1 günde hepsini geri alır sorun yok

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Tatildeyim, hissemizde biz tatildeyiz diye tatile çıkmış anlaşılan. 5 gün düzeltme yapar 1 günde hepsini geri alır sorun yok
    Birakta asagi salsın alma fırsatı versin dostum...

Sn.Maharaj sizin olduğunuz hisseye yatırım yapmak benim hobim oldu , yanındayım !
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Tatildeyim, hissemizde biz tatildeyiz diye tatile çıkmış anlaşılan. 5 gün düzeltme yapar 1 günde hepsini geri alır sorun yok

4.  Alıntı Originally Posted by Hiçankaya Yazıyı Oku
    Sn.Maharaj sizin olduğunuz hisseye yatırım yapmak benim hobim oldu , yanındayım !
    Hayırlı olsun kardeşin inşallah. Dün dibini sıyırdın hissenin resmen

Dün çöken borsada yeşil kapanış yapması düzeltmenin bittiğine işaretir bence

Haftaya ralliye devamke biiznillah

5. elimde yok ama takipdeyim sizleri...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    elimde yok ama takipdeyim sizleri...
    Ktlev de iyisin tabi. Yüksek bedelsizde verdi, yarım mayıs ayı sözleşme veriside rekor gelirse100 üstünde çanak tamamlamaya gider

Gmtas düzeltmesini bitirdi bence. 2. şubeyle 2. çeyrek beklentileri güçlü gelecek bilanço ile ilk etapta 4 milyar piyasa değerlerine kadar gitmeli

Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •