Sayfa 712/713 İlkİlk ... 212612662702710711712713 SonSon
Arama sonucu : 5697 madde; 5,689 - 5,696 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Bu iki arkadaş çaktırmadan gaz vermeye çalışıyorlar.Daha önceleri hisseyi övenlere söylemedikleri laf kalmadı, şimdi kendileri övüyorlar ama söylediklerinin altı boş, hisse 2028 e kadar sürünür.Bu ortamda zaten kimse Deva'yı satın almaz, hükümet ilaç fiyatını enflasyon altında tutacaktır, o da 2024 4.Ç verilir.Gümrük tarifeleri yürürlüğe girmeden dış sevkiyat artmıştır ama sonrasında ABD ihracaatı çok düşer.Sonuçta işaret ettiğin gibi daha iyi hisseler var.
    Kim ki bu hisseyi övüyorsa, senden beter olsun.
    Bu hisseyi senin biat edip şakşakcılığını yaptıkların, benim forumdan uzaklaşmalarını sağladığım, müfteriler överdi. Ben ufak ufak tahtadan payına düşeni kıtlıyorum. Başkası almış almamış banane, birde ikna edecem de hisse aldıracam. Haydee.

Sen onu bunu boşver de, bi portföy yönetim şirketiyle bir olup bana dava açıyordunuz ne oldu o iş? 😁

2. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Akıllı ilaçları Türkiye'de üretelim" talimatı

https://www.sondakika.com/saglik/hab...ari-18696430//

3.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Akıllı ilaçları Türkiye'de üretelim" talimatı

https://www.sondakika.com/saglik/hab...ari-18696430//
    Devlet deseki bu işi devaya verdik , deva kap atar biz böyle bir iş almadık. Komedi dükkanı gibi.

Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Kim ki bu hisseyi övüyorsa, senden beter olsun.
    Bu hisseyi senin biat edip şakşakcılığını yaptıkların, benim forumdan uzaklaşmalarını sağladığım, müfteriler överdi. Ben ufak ufak tahtadan payına düşeni kıtlıyorum. Başkası almış almamış banane, birde ikna edecem de hisse aldıracam. Haydee.

Sen onu bunu boşver de, bi portföy yönetim şirketiyle bir olup bana dava açıyordunuz ne oldu o iş? ��
    Avukatıma seninle ilgili kayıtlarımı gönderdim.En az %70 kazanma şansı görürse benden para istemeden sana ve müteselsilen Hisse.net'e dava açabilirmiş. İstanbul Portföy ise Hisse net'in şu anki
    sahibi. Bende dava için para vemek istemediğim, hatta tazminattan pay istediğim için, senin hakaretlerinin artmasını ve avukatımın tamam demesini bekleyeceğim.Ha gayret....

5.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Avukatıma seninle ilgili kayıtlarımı gönderdim.En az %70 kazanma şansı görürse benden para istemeden sana ve müteselsilen Hisse.net'e dava açabilirmiş. İstanbul Portföy ise Hisse net'in şu anki
    sahibi. Bende dava için para vemek istemediğim, hatta tazminattan pay istediğim için, senin hakaretlerinin artmasını ve avukatımın tamam demesini bekleyeceğim.Ha gayret....

Bana karşı kullandığın tehditkâr ve baskılayıcı dili artık kabul etmiyorum. Sürekli bazı kurum ve kişiler üzerinden ima veya tehdit yoluyla üzerimde baskı kurmaya çalışıyorsun. Bu durum psikolojik olarak yıpratıcı hale geldi.

Bu davranışlarına devam etmen halinde, ben de gerekli yasal yolları kullanmakta tereddüt etmeyeceğim.

Kimsenin beni sindirmeye, korkutmaya ya da yönlendirmeye hakkı yok. Bu şekilde iletişim kurmaya devam etmen halinde artık doğrudan avukatıma başvuracağım ve süreci ben başlatacağım.

Makul bir zeminde nesnel tartışmalara her zaman açığım. Fekattt bu iletişimin tehdit veya baskı boyutuna ulaşması hâlinde, sınırların farkında olman gerektiğini önemle belirtirim.

Uyarıyorum: Bir daha benzer bir mesaj gönderirsen, bu kez tüm mesajlarını delil olarak toplayarak hukuki süreci başlatacağım. Bu, bir tartışma değil; son ikazımdır.
    Son düzenleme : kazanmaliyim; 02-06-2025 saat: 18:17.

6. Hukuki süreç çok uzun sürer bi yerde buluşup düello yapın ya herro yada merro kısa ve öz.

7.  Alıntı Originally Posted by erdgass Yazıyı Oku
    Hukuki süreç çok uzun sürer bi yerde buluşup düello yapın ya herro yada merro kısa ve öz.
    hocam zaten ortalık karışık valla senide davaya dahil eder bak. şu ana kadar ben, bir portföy şirketi, birde forumu dahil etti. bide seni araya kaynatmasın sonra. sen bilirsin yine de.
    10. köyden yazıyorum.

8. 5 aydır kırmızı bar oluştu aylık gösterge, tarihinde peşpeşe 6 ay hiç olmamış. bundan dolayı bu ay güzel bir yeşil mum beklentim var. umarım beklediğim çıkar.

Sayfa 712/713 İlkİlk ... 212612662702710711712713 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •