Kilicdar, 30 Haziran davasinda magdur sifati ile yer aliyormus.
Ahanda link
https://www.sondakika.com/3-sayfa/ha...andi-18703272/
Kilicdar, 30 Haziran davasinda magdur sifati ile yer aliyormus.
Ahanda link
https://www.sondakika.com/3-sayfa/ha...andi-18703272/
korkuyorlar..adeta altýna kaçýyorlar..beni de evimden götürürler diye..ekranlarda konuþan ekonomistlerin çoðu nerdeyse tamamý siyasi güven için erken seçim olmadan borsa ve ekonomiye güven olmayacaðýný söyleyemiyor..kývýrýyor kývýrýyorlar..Siz kývýrdýkça burnunuz boktan çýkmayacak..bu durumu açýk açýk söyleyene kadar borsada yön aþaðý olacak..baþka gereksiz beklentilerle saf durumuna ne siz düþün ne de vatandaþý düþürün boþuna..
hiçbir tepe dip çalýþmasý yapabilemez..
Gunaydin cemaat bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tv de ekonomist ya da analist olarak konuþmak da zor..gerçekleri konuþsan iþinden olursun, konuþmazsan ekranlarda milletin gözüne bakarak gevezelik yapmak zorundasýn ve itibarýn çöp olur..sistemin geldiði son nokta bu..o yüzden diyorum; bizim borsayý seçime kadar kapatsýnlar, gerek yok..özgür olmayan borsaya kimse gelmez..Millet sabahtan kalkýyor ekran baþýna oturuyor saatlerce zaman ayýrýyor, bu ortamda YANLIÞ..O DEVÝR BÝTTÝ..hatta ekonomi kanallarýný bile kapatmalarý lazým, erken seçime kadar kapatýlmalý..zarar veriyor millete..
gerçekleri konuþamayan, iþimizden oluruz deyip gizleyen kanallarla ekonomistlerin yatýrýmcýlara faydasý mý var zararý mý..elbette zararý olur.. o zaman kapanmasý lazým..kývýrmayacaksýn..yatýrýmcý güya beklentiye sokuluyor, not artarmý, enflasyon azalýrsa tekrar faiz düþer mi vs..oðlum evladým bunlar yalan beklentiler diyemiyorlar..yabancý zaten herþeyin farkýnda, son 1 yýl içinde yerli de farkýna varýyor..neyin farkýna varýyor; oyalandýðýnýn, kandýrýldýðýnýn, dolandýrýldýðýnýn..
Sözcü
@gazetesozcu
·
15s
MHP'de bayramlaþma programý açýklandý! CHP ile bayramlaþmayacak
eskiler güzel söylemiþ Yalan dünya
BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
gerçekleri konuþamayan ama baþka þeyleri bülbül gibi þakýyan herkes bu dolandýrýcýlýða ortaktýr..
ben þahsen, tv yi sessiz izliyorum..niye..korkuyor adam altýna kaçýrýyor yalan konuþuyor..sadece diþlerini görüyorum ekonomistin..
Enag mayýs enflasyonu:%3.66
Yer Ýmleri