Sayfa 188/219 İlkİlk ... 88138178186187188189190198 ... SonSon
Arama sonucu : 1751 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Viop LXV

1. Ali Deniz Çakır
    @alidenizcakir
    ·
    26d
    SON DAKİKA | Özgür Özel:

“Atatürk’ün partisini ne kayyuma bırakırız ne de yargı oyunlarıyla kimseye teslim ederiz. Biz buradayız kardeşim, hodri meydan!

Atatürk’ün partisine seçim olmadan gelecek adamın 2 milyon üyemiz alnını karışlar!â€

lunar soul,

piyasa bu işi görmezden geliyor gibi gözükmeye çalışıyor çünkü alıcı yok ayın 15 den sonra kulağı delikler görmeye başlar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Bazı tahtalar ucuz mu ucuz yalnız unutmayın pazarı gezdiğinizde ucuzunda ucuzu vardır Herkes arkasına yaslanarak yatırım yapmak ister ama bu şartlarda neye kime göre yapıcan , şirket sahipleri bile parayı faizde tutuyor önünü göremiyor çünkü yap hesabını
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. 30 Mayıs Cuma. LONGUR LONGUR LOKUR LOKUR LONGLADIK.

HER VADE. Kısa, orta ve sene sonuna long yayıldık.

ÇIKTIKÇA POZ ARTIRACAĞIM.

Şörtör arkadaşlara açık açık yazıyorum,

dikkat edin.

Demedi demeyin

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Serin hikayeler bro. İsbat imkanı da yok. Salla salla dursun. Bende 1987 krizinde nakitteyim yine. Borsa bi günde 22.5 çakıldı. Dedim bu ne. Hemen 1 e 4 kredi ile mal aldım . Bir pro yaktım. 10M dolar serveti ilk o tarihte geçtim.
    O tarihlerde viop yok maksimum paran kadar para açarlar o da 1 e 1 kredi olur en fazla. bak cidden çok boş konuşuyorsun. ben 1 yıl senin gibi boş konuşanlarla muhatap olmamak için yazmadım. Sen çok biliyorsun hacı üstadsın Aynen devam.

Çok biliyorsun ya ASELS grafiğine FROTO cinsinden bak bu cevapta sana bir ömür boyu yeter. RİC başkan vardı ona da selam söyleyiver.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ali Deniz Çakır
    @alidenizcakir
    ·
    26d
    SON DAKİKA | Özgür Özel:

“Atatürk’ün partisini ne kayyuma bırakırız ne de yargı oyunlarıyla kimseye teslim ederiz. Biz buradayız kardeşim, hodri meydan!

Atatürk’ün partisine seçim olmadan gelecek adamın 2 milyon üyemiz alnını karışlar!â€

lunar soul,

piyasa bu işi görmezden geliyor gibi gözükmeye çalışıyor çünkü alıcı yok ayın 15 den sonra kulağı delikler görmeye başlar.
    Bulut dostum ayın 30.undaki dava hukuk davasıymış, bu davadan yönetimin değişmesi beklenmiyor dedi bugün Nevşin Mengü.
    eğer öyleyse bu ay biraz soft geçer
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Bulut dostum ayın 30.undaki dava hukuk davasıymış, bu davadan yönetimin değişmesi beklenmiyor dedi bugün Nevşin Mengü.
    Nevşin Hanıma öyle de demiş olmasınlar bir de burası var.... 26 mayısta da karar çıkacak diyenler vardı Çıkmadı mesela. Kendi düşüncelerimi tam yazarsam burada olay çıkar.

Özgür Özel bana göre çok yanlış bir siyaset yürütüyor. Bugün bunları yaparken hiç düşünmüyor yarın iktidar olur karşıdakine bu yaptıklarını aynen yapma hakkı doğar. Hele şimdi sosyal medya var döndürüp dururlar. Yargıyı bu kadar zedelemek yanlış. Madem ona göre halk nezdinde artık iktidar olacak gücü var o sandık eninde sonunda gelecek. Bence çok rahat olması lazım ama görüntü çok agresif.

Belirsizlik siyasi risk tahtasında atlayan hoplayan patronların & spekülatörlerin en çok sevdiği şey.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Benim avukatlarla onun istişaresini ofiste bizde yaptık iddianame ortaya çıkınca burada 2 konu var 30 haziranda karar sadece iptal olarak çıksa bile Özel devam edeceği , Yokluk ve butlan bu iki kelime üzerinden karar alınırsa iş yine karışır deniliyor , K.K ve yönetimi geri çağrılır veya 7 kişilik bir heyet kurulur diyorlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Bozkurt mert akşam gelip lönk açtım derse bu çıkış sanal
    yok şort açtım derse bu çıkış gerçek
    dumana üfleyen adan uğrar ve mal aldım derse o gün böyüük çöküş başladı demektir
    bence sanal bir rallliii başladı ver çoşkuyu, uçalım laaa
    Mertabim akşama alemin löngörlerini tebrik için gelirse sorarım son durum nedir deye Maacit abi
    Yaw o değilde bugün lönkü erken gapturmuşuz herif gram gevşemiyor. Bencede mini ralli başlamış olanbilü
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 188/219 İlkİlk ... 88138178186187188189190198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •