Nevşin Hanıma öyle de demiş olmasınlar bir de burası var.... 26 mayısta da karar çıkacak diyenler vardı Çıkmadı mesela. Kendi düşüncelerimi tam yazarsam burada olay çıkar.
Özgür Özel bana göre çok yanlış bir siyaset yürütüyor. Bugün bunları yaparken hiç düşünmüyor yarın iktidar olur karşıdakine bu yaptıklarını aynen yapma hakkı doğar. Hele şimdi sosyal medya var döndürüp dururlar. Yargıyı bu kadar zedelemek yanlış. Madem ona göre halk nezdinde artık iktidar olacak gücü var o sandık eninde sonunda gelecek. Bence çok rahat olması lazım ama görüntü çok agresif.
Belirsizlik siyasi risk tahtasında atlayan hoplayan patronların & spekülatörlerin en çok sevdiği şey.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Benim avukatlarla onun istişaresini ofiste bizde yaptık iddianame ortaya çıkınca burada 2 konu var 30 haziranda karar sadece iptal olarak çıksa bile Özel devam edeceği , Yokluk ve butlan bu iki kelime üzerinden karar alınırsa iş yine karışır deniliyor , K.K ve yönetimi geri çağrılır veya 7 kişilik bir heyet kurulur diyorlar.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
7 kişilik heyet olursa CHP li eskilerden olur yani kayyum demek olur 45 gün içinde kurultaya gidilmesi lazım.
Kılıçdaroğlu ve ekibi gelirse kimisi o da 45 gün içinde kurultay diyor kimisi de eski yönetime iade olduğu için gerek yok diyor. Kimisi de delegeler eskisi gibi mi olacak yoksa yeni delegeler mi olacak yeni delegeler ile Kurultaya gitmek Kemal Kılıçdaroğlu için büyük hüsran olur.Bu sebeple önce 1 yıl falan delege seçimleri yapar kurultaya öyle gitmek ister deniyor. Tabii bir de Şimdi ki yönetim aynen devam edeceği var.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Ha bir de butlan olursa yeni parti deniyor. Ama hiçbir kurulacak Partide CHP deki ekonomik güç olamaz. Çıkacak karara şahsen bir fikrim yok. Bilmediğim konularda ahkam kesmem. Kimseyi de etkilemek istemem. Normalde hayırlısı osun demem lazım. Bu seferde birisi çıkar bu iş başından olmamalıydı der valla kimse ile bu konularda tartışmak istemiyorum. Endeks teknik olarak güçlü olsa piyasa ne karar çıkarsa çıksın yoluna bakar derdim.Onu da şu resimde diyemem.
Tek diyeceğim; kredili kaldıraçlı işlemler çok büyük risk.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 03-06-2025 saat: 17:34.
Yer İmleri