Sayfa 678/679 İlkİlk ... 178578628668676677678679 SonSon
Arama sonucu : 5425 madde; 5,417 - 5,424 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. An itibarı ile defter değerinden işlem gören bist in tek hissesi.. Bankalar bile defter değerinin çok üzerinde işlem görürken Arena gyo ları bile geri bıraktırdı..Arena yatırımcısı bistde en fazla para kaybeden yatırımcı herhalde..Bu fiatın mantıkla izah edilecek hiçbir tarafı yok..Bu satışların çoğu lanet olsun satışlarıdır..

2.  Alıntı Originally Posted by lipsoz Yazıyı Oku
    Merhaba

2025 yılı tahmini bütçenizde cironuz ne kadar öngörülmüştür?
    tahmini kar oranınızı % kaç olarak öngördünüz?
    Yapay zeka konusunda en belirgin projeniz nedir?
    Yapay zeka projelerinizde kârlılığa ne kadar sürede geçilmesi beklenmektedir?
    Finansal borçların minimum seviyesi olarak ne öngörülmektedir?
    2025 yılı içerisinde bedelsiz sermaye arttırımı konusunda bir hazırlık yapılmaktamıdır?Yönetim kurulunda bu hiç görüşülmüşmüdür.
    Sermayenizi düşük tutmanızda ki amaç nedir?
    Saygılarımla
    Yatırımcı ilişkilerine gönderdim.
    #arena
    #arena bilgisayar
    Şirket olarak yatırmcıya bilgi niçin vermiyorsunuz.Büyük fonlara önceden bilgi verip hisselerini sattırıyor,küçük yatırımcıları zarar ettirmek gibi bir niyetiniz mi var?Bilgi vermeyecekseniz şirketi borda kotundan çıkartın kendiniz ne yapacaksınız yapın o zaman.

3.  Alıntı Originally Posted by lipsoz Yazıyı Oku
    Merhaba

1)Goplus siteniz uzun süredir kapalı.Piyasada Goplus ürün satışı sosyal medyada görünmüyor.
    Goplus’ın faaliyetlerini durdurdunuz mu?
    Kapatacakmısınız? Bu faaliyetde karlılık görmüyormusunuz?
    2)Vodofone sözleşmesini satmak için kap attınız, bu sözleşmeyi sattıktan sonra genel giderler tahminen ne kadar düşecektir.Bu sözleşme tarafında kaç personel çalışmakta idi,satış sonrası personeller sizde mi kalacak.
    3)cep telefonu işinde devam edilecek mi?yYoksa yazılım ve donanım olarak devam edilmesi gibi bir strateji var mı?
    4)Yeni genel müdürümüz arena faaliyetleri ve stratejileri ile ilgili bir TV proğramı var mı?
    Size zahmet bu konularda bilgilendirmenizi rica ederim.
    Saygılarımla
    Bunuda gönderdim bakalım cevap verecekler mi?
    #arena
    Tahmin ediyorum ki hiç bir küçük yatırımcıya bilgi vermiyorsunuz.Spk bu konuda inşaallah bir ararştırma yapar.Bunda kötü bir niyetiniz olduğunu açıkça belli ettiniz.

4. Sayın Yatırımcımız,

1)Goplus siteniz uzun süredir kapalı.Piyasada Goplus ürün satışı sosyal medyada görünmüyor.Goplus’ın faaliyetlerini durdurdunuz mu?

Kapatacakmısınız? Bu faaliyetde karlılık görmüyormusunuz?

İlgili pazarda faaliyet göstermenin yüksek sermaye yatırımı gerektirmesi, buna karşılık sektördeki kar marjlarının gereken getiriyi sağlamaması sebebiyle Goplus faaliyetleri durdurulmuş bulunmaktadır.

2)Vodofone sözleşmesini satmak için kap attınız, bu sözleşmeyi sattıktan sonra genel giderler tahminen ne kadar düşecektir.Bu sözleşme tarafında kaç personel çalışmakta idi,satış sonrası personeller sizde mi kalacak.

Sözleşmenin devriyle ilgili süreç devam etmekte olduğundan henüz detaylar netleşmemiştir.

3)cep telefonu işinde devam edilecek mi?yYoksa yazılım ve donanım olarak devam edilmesi gibi bir strateji var mı?

Cep telefonu pazarındaki faaliyetler tamamen sonlandırılmayacak olmakla beraber, toplam hasılat içerisindeki payının önemli seviyelerde olması beklenmemektedir.

4)Yeni genel müdürümüz arena faaliyetleri ve stratejileri ile ilgili bir TV proğramı var mı?

Yakın dönemde planlanmış herhangi bir program bulunmamaktadır.

Bilginize sunar, iyi günler dileriz

Şimdi birine cevap geldi.Teşekkür ederim zorlama yapmış oldum belki ama bilgi alma ihtiyacımız vardı.

Düşüncelerimi tekrar ediyorum bu hissede hiçbir temel veri iş yapmaz. Tahtaya hakim olanlar ne zaman isterlerse o zaman götürürler. Uyduruk bir sözleşme haberine isterlerse 10 gün tavan gider. İstemezlerde büyük bir kâr ile satılan paynet haberine dibin dibini gösterirler. Hintlilere satış sonrası yaşananları tekraren paylaşıyorum.Zihniyetlerini anlayın diye.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Bu da kaybeden yatırımcının Arena' si

https://www.borsaningundemi.com/habe...arenasi-100034
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

7. Şimdi Arena çok düştü diyoruz .. Ancak Arena gibi düşün çok sayıda hisse var.. Miatek 49 tl den 30 tl ye düştü.. Akbank 75 tl den 48 tl ye düştü..Birçok kağıt son 3 ayda %40-50 değer kaybetti..

8. Hayırlı bayramlar Arena ahalisi. Sağolsun arena bu sene bizi kurban etti. Allah kabul etsin.

Sayfa 678/679 İlkİlk ... 178578628668676677678679 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •