Sayfa 653/659 İlkİlk ... 153553603643651652653654655 ... SonSon
Arama sonucu : 5271 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Benim görüşüm biraz farklı değerlenmeyi iyi yaptıysan piyasa ister tersine gitsin ister düzüne istedigi kadar bassınlar ya da ucursunlar mal degerine eninde sonunda gelir... traderler icin tabi muazzam önemli 1-1-3 ya i takas icin puanlama olayi dogru strateji tabi temel degerleme yapacak durumda olan kac sirket var zaten ??? bazende teknik agirlikli strateji agir basar mesala gürsel kardesimin ilgilendigi bir kagit vardi ara sira acip bakıyorum grafigine adamlar nakis nakis isliyor tam tekniklik kağit bence :D yani baglama göre agirlik degisir bence ford temel agirlikli hisse teknik takas belki sadece teyit icin pasif portfoy yönetenler icin mesala hicbirine bakmaya gerek yok adam evladiyelik görüyorsa hisseyi tek yerdi lot arttirmak olur temele teknige onun icin bakar
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

2. yine aynı yere logologo,
    ne tip yatırımcısın..bu froto ya benim kadar giren çıkan yoktur..uzun vade kaldığımda bile lot arttırmak için manevra yapıyordum..bir kere uzuncu isen bile, bu hamleleri yapman lazım..nereye geliyor ..tekniğe..kağıdın fıtratını çözecen.
    uzun vadecisin..e gidişten emin olman lazım.. o nereye geliyor..temel analize..hisse ederini bilmen lazım..en basiti..
    pozisyon almak için de 2 tane yabancı 2 tanede yerli para babalarını takip edeceksin..o nereye geliyor..takas analizine..
    uzunda da olsan ,değer yatırımcısıda olsan,trader da olsan bu 3 model den anlaman lazım..

3. İnvesting yorumlari bence 4 4 lük tam 4 puan :D hiçbir sey bilmiyorsan o yorumlarda millet coştuysa yavas yavaş uzaklaş kan ağlıyorsa fırsat kovala investing yorumlari puanim 4 en az takas kadar önemli :D
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    yine aynı yere logologo,
    ne tip yatırımcısın..bu froto ya benim kadar giren çıkan yoktur..uzun vade kaldığımda bile lot arttırmak için manevra yapıyordum..bir kere uzuncu isen bile, bu hamleleri yapman lazım..nereye geliyor ..tekniğe..kağıdın fıtratını çözecen.
    uzun vadecisin..e gidişten emin olman lazım.. o nereye geliyor..temel analize..hisse ederini bilmen lazım..en basiti..
    pozisyon almak için de 2 tane yabancı 2 tanede yerli para babalarını takip edeceksin..o nereye geliyor..takas analizine..
    uzunda da olsan ,değer yatırımcısıda olsan,trader da olsan bu 3 model den anlaman lazım..
    Anlatmaya calıştığım herkesin stratejisine göre bağlamına göre önem ve ağırlık verdiği faktör değişebilir

5.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    yine aynı yere logologo,
    Doğru ama takası yorumlamak bir sanattir mali nerden aldilar kim aldı nerden ciktilar kimin üstünden çiktilar falan filan çoğu kiside bu takas yorum olaylarinda ketum nedeni malum akli basinda olan biri he faktöre bakar orası ayri belki önem derecesi değişir kisiye gore

6. logologo,
    takas ı grafiğe dökeceksin..bir önceki örnek.
    basit bir kaç parametre var..toplanmaya başlandığı anı grafiğe işaretle..çıkılan tarihide öyle..
    citi-emeklilik fonları-deutsche..bunlar kasa..
    aralarındaki denklem için çıkış tarihinde bu babaların hangisi mal almaya başlamış onu takip edeceksin..
    yani zor iş...beyin yakar

7. Burda gereksiz yere temelci teknikci rekabeti oluyor bazen anlayamiyorum temel olmadan teknik olmaz teknik olmadan temel olmaz mesele maksimum fayda ise farkli faktorlerin imkanlarindan niye faydalanmasin ki ise yariyorsa ne önemi var bir insan bazen bir teknik grafik paylasiliyor millet bir yukleniyor ki sanki cok büyük kabahat gibi anlayamiyorum fanatik olmamak gerek

8.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    logologo,
    takas ı grafiğe dökeceksin..bir önceki örnek.
    basit bir kaç parametre var..toplanmaya başlandığı anı grafiğe işaretle..çıkılan tarihide öyle..
    citi-emeklilik fonları-deutsche..bunlar kasa..
    aralarındaki denklem için çıkış tarihinde bu babaların hangisi mal almaya başlamış onu takip edeceksin..
    yani zor iş...beyin yakar
    Olayin birde virmalayip ciktisi var toplayan baska yere virmanlayip baska yer ustunden cikiyor mesala hafiye gibi olmak lazim biraz da olayin o kismini atlamamak gerek tarih araliklarina göre mal miktarina göre vs vs

Sayfa 653/659 İlkİlk ... 153553603643651652653654655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •