Sayfa 201/218 İlkİlk ... 101151191199200201202203211 ... SonSon
Arama sonucu : 1739 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: Viop LXV

1. Isırgan otundan organik ilaç yapmayı deneyin, belki yabrak bitine de faydası olur
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Isırgan otundan organik ilaç yapmayı deneyin, belki yabrak bitine de faydası olur
    ilaçsız kesin çözüm için uğur böceği yetiştirmek lazım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    yarın kar al yapıp kenara çekilelim diyorum üstat
    9331 i kırsa az yukarda 9369 var az yukarda 9400 daha üstü yok gibi
    5/6 da ralli başlasa inanırdım, erken öten horuzu bayramda direk keserler
    Bist dün dediğin 9400 direncine geldi, traderler yavaştan kâr almaya başladı hocam sen bilün sonuçta kâr almak senin en doğal hakkın
    Mertabim bu akşam da gelmez muhtemelen kapanış konuşmasını yine ben yapıcam alemin löngörlerine
    Hamdım Piştim Yandım

4. topik bile bitik 2 günde badem spor %4.5 yaptırdı kimse yok millet mevduatta , altın, ppf da kanal içinde vakit geçirmiyor risksiz para peşinde milleti öyle alıştırdılar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. fonlama ile piyasa yapıyor çocuklar aselsn kaldırdığı yer grafta bakın anlarsınız
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. saatlikte kanala bakarsak 9370 üzeri kaldığı sürece kanal üst bandı 9750-9800 gösteriyor .
    katalizör ne faiz indirimi hikayesi yersenesas ayın sonu yapılacak mahkeme öncesi kendilerine oyun alanı yaratıyorlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    saatlikte kanala bakarsak 9370 üzeri kaldığı sürece kanal üst bandı 9750-9800 gösteriyor .
    katalizör ne faiz indirimi hikayesi yersenesas ayın sonu yapılacak mahkeme öncesi kendilerine oyun alanı yaratıyorlar.
    sonuç olarak buradan kazananlar haklı duruma geçiyor.....bu piyasalar hile üzerine malesef....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Abi arap sabunundan sirkeye biberiyeye vs vs bir çok şey var ama dediğin gibi dirençliler.
    Biz onlar ile onlar da biz ile mücadele ediyor.
    Biz ticari amaç gütmüyoruz artık o yüzden doğal takılıyoruz.

Küskün çiftçiyiz biz.Ticarete küstük ama toprağa küsmedik.
    cok degil daha bundan 50 sene once ciftci bunlarla ugrasmazdi. Hatta o zamanlar kimyasal ilac ve kimyasal gubrede yoktu

En iptidai ana babadan ogrendikleri yontemle eker bicerlerdi ve butun urunler ilacsiz hormonsuz katkisiz olur mis gibi kokar hem uretici kazanir hem tuketici son derece saglikli yerdi. Sokak pazarina gittigin zaman bazi sebze meyveler mis gibi kokardi boldu ucuzdu

Ee simdi ne degistide millet sabah aksam ilacla ugrasiyor? Hem ugrasiyor zaman para emek harciyor ortaya cikanda lezzetsiz kokusuz oluyor?

Sayfa 201/218 İlkİlk ... 101151191199200201202203211 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •