Isırgan otundan organik ilaç yapmayı deneyin, belki yabrak bitine de faydası olur
Isırgan otundan organik ilaç yapmayı deneyin, belki yabrak bitine de faydası olur
Hamdım Piştim Yandım
topik bile bitik 2 günde badem spor %4.5 yaptırdı kimse yok millet mevduatta , altın, ppf da kanal içinde vakit geçirmiyor risksiz para peşinde milleti öyle alıştırdılar![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
fonlama ile piyasa yapıyor çocuklar aselsn kaldırdığı yer grafta bakın anlarsınız![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
saatlikte kanala bakarsak 9370 üzeri kaldığı sürece kanal üst bandı 9750-9800 gösteriyor .
katalizör ne faiz indirimi hikayesi yersenesas ayın sonu yapılacak mahkeme öncesi kendilerine oyun alanı yaratıyorlar.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
cok degil daha bundan 50 sene once ciftci bunlarla ugrasmazdi. Hatta o zamanlar kimyasal ilac ve kimyasal gubrede yoktu
En iptidai ana babadan ogrendikleri yontemle eker bicerlerdi ve butun urunler ilacsiz hormonsuz katkisiz olur mis gibi kokar hem uretici kazanir hem tuketici son derece saglikli yerdi. Sokak pazarina gittigin zaman bazi sebze meyveler mis gibi kokardi boldu ucuzdu
Ee simdi ne degistide millet sabah aksam ilacla ugrasiyor? Hem ugrasiyor zaman para emek harciyor ortaya cikanda lezzetsiz kokusuz oluyor?
Yer İmleri