Sayfa 384/415 İlkİlk ... 284334374382383384385386394 ... SonSon
Arama sonucu : 3314 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Pkart dün Ziraat bugün Gedik bofa'sız olmaz tabi görüntü güzel mal dağıyorlar(mış) gibi yapıyorlar gibi gibi sanki
    Her ne yapıyorlarsa sonu iyi olur inşaAllah...

Eğer eski tahtacı maldan çıkıyorsa ve bunu birileri karşılıyorsa, yeni sahibi beki eksisinin yapamadığını yapabilir...

Yok eğer topluyorlarsa, daha önce başaramamış olmanın getirdiği olumsuz imajı değiştirmek ve "bakın, başardım ve gidiyorum..." diyebilmek için son kozunu oynuyor olabilir...

Her iki durumda da bizlere uyar ve tahtacıya elimizden gelen olumlu yardımı seve seve yaparız; yeter ki, yatırımcılara kazık atılmasın...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Merhaba değerli başlık sakinleri;

Bir gün olsun gülmemiş
    Rahat nedir bilmemiş
    Gözyaşını silmemiş
    Bir lokma ekmek için
    Namerde eğilmemiş

Tüm babaların BABALAR GÜNÜ nü kutlarım. Ellerinizden öperim.

(Haftasonu yokum)
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

XU100...

Hedefi yoklayıp, bekleme moduna geçmiş durumda...

Yarın nazlanmaz ise, yeni denizlere yelken açabiliriz...

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

XU100...

Mâlesef direnci geçemdi ve gelen olumsuz haber akışı ile düşüş yaşandı...!!!

Şimdilik sayım bozulmadı. En azından 3 gün daha yukarı yönlü dayanması gerekir...

Boşluğu kapatıp dönebilir...

6.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Maalesef yorucu oluyor hocam, traktör olsa kaç katı yeri eksek bu kadar yorulmayız, 2.5 dönüm yer için traktör alsam değmez, zaten tarlanın değeri belki bir traktör etmez kendimize işkence ediyoruz aslında ama işte ekliyoruz Bizim ektiğimiz alan en fazla 500-600 M2 dir, tarlaya meyve fidanı ekili aslında, biz su motoru kurulmuşken diğer ürünleri de ekiypruz...

Zaten yaptığımız masrafla ürün alsak daha ucuza mal etmiş oluruz (:

Bayramı tatil sonrasında son ekilecek ürün kuru fasulye ve yeşil fasulye, ondan sonra tüm ürünleri ikici kez çapa yaptık mı sonrası, mahsul toplamak için gün sayımı, Temmuz sonuna yolu düşenleri beklerim, herhalde o zamana kadar ilk biberler ve börülceler olur Ağustos ortası herşey olur
    Hocam bahçe işleri eğer kendini çok fazla yormazsan zevkli ama zor tabi.
    Benim bahçe merakım çok ama toprak yok. Domates biber patlıcan fidesi getirdi arkadaş ata tohumundan balkonda saksılara ektim her gün bakıyorum ne kadar büyüyorlar diye zevkli bir şey tabi, ama büyük bahçe işleri zor gerçekten.

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Hocam bahçe işleri eğer kendini çok fazla yormazsan zevkli ama zor tabi.
    Benim bahçe merakım çok ama toprak yok. Domates biber patlıcan fidesi getirdi arkadaş ata tohumundan balkonda saksılara ektim her gün bakıyorum ne kadar büyüyorlar diye zevkli bir şey tabi, ama büyük bahçe işleri zor gerçekten.

Bende bağ bahçe ve hayvanları seviyorum ama bu işler için gerekli aletler olacak, yada hayvanlar için uygun ortam olacak yoksa tam işkence, şuan bizim ki daha çok işkence oluyor, millete parayla bile bahçeyi sürdürmek inanılmaz zor, Allah'tan bu sene teyzemin oğlu tarlayı çok güzel ve vaktinde sürdü, tarladaki bir kaç kör fare sorunu hariç tarla işleri iyi gidiyor, ilerleyen aylarda yolu düşen herkesi domates, biber toplamaya beklerim sonraki aylarda patlıcan, patates, kavun, karpuzda olacak inşallah, biz biraz geç ektiğimiz için geç olgunlaşıyorlar biraz...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

Sayfa 384/415 İlkİlk ... 284334374382383384385386394 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •