Sayfa 304/426 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon
Arama sonucu : 3401 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: Viop LXV

Kaynak Bild Zeitung.!!!

Binyamin Netanyahu: Allah yardım etti.!!
    Tüm üst düzey ordu komutanlarını temizledik.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Dışarıdan izleyeceğim piyasayı. Kâr kalmadı, biraz zararla çıktım her zamanki gibi. BİST 100'de 9 bin üstünde kapanışlara bakacağım.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yahu başganım sende çok gıskancsın, nolmuş yani son saniyede kapattığını yazmış ve büyük bir zarardan yırtmış işte, tebrik etmen gerekirken arkadaşı taciz ediyorsun.
    Zarar etmesini mi istiyorsun anlamadım ki
    gıskanıyoruz tabi... adam sürekli batıyoru krallan birlikte.

böyle bi şans nasıl mimkin olabilü..dayucuğum insan gerçekten hayret ediyor..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ayhan ya derse çıkar cebindeki telefonu ( ekstre)
    yahu sindoooo sen hangi gün ekstre koydunda benden şundan istiyorsun....rahat ol şükür kazandığımız zaman çok oluyor....elbette kaybettiğimiz zamanda oluyor.....önemli olan enflasyon üstü totalde kazanmak....gerisi laga luga.....

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Şu ana kadar gördüğüm iranın çok fos bir askeri sistemi var. İsrail içinden geçiyor her defasında.
    Bunlar 10 tane füze yolluyor yarısı yolda elektrik tellerine takılıyor
    Kalanın yarısının ömrü israile varmaya yrtmiyor. Kalanıda çöle möle düşüyor. 2 tane hesefi vuran füze olursa tüm iran halkı sokaklara dökülüp kutlama yapıyor
    Adam devrim muhafızları komutanı ile genel kurmay başkanını aynı dakikada götürüyor. Dün bi davul zurna çalmadıkları kaldı iranı vuracaz diye bunlar gidip evlerinde yattılar herhalde.
    Adamlar tüm iranın radar sistemini ve hava savunma sistemini yönetim üssünü tamamen yok etmişler. Bugğn 10 tane uçakla girseler ellerini kollarını sallayarak tahranı bombalarlar
    Başkan İranda uzun menzil füzeden başka birşey yok şuanda İsrail bu harekatı bilinçli yapıyor tahrik ediyor füze attığı an ABD devreye girecek haritada bu bölge kaldı bop için , Trumpı yeniden göreve getiren yahudi grubu derin devlet İran hikayesi masada olduğunu yabancı kaynaklı çok okudum
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kaynak Bild Zeitung.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Masaya oturcak, yoksa bölünür

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tehranda 3 5 patlama oldu borsa bu halde..

şöyle sağlam bi kapışma olsa demekki noluruz. du bakam.. akşama/gece asıl aksiyon başlar..

Usul usul inidirecekler, bişi olmaz hocam, en fazla İran bölünür

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kaynak Bild Zeitung.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Ölmüşün arkasından konuşulmaz ama bu kadar gerizekalıya ordu teslim edilir mi ayrıca devrim muhafızları komutanı denen sadist katilin ölümü iranda bir çok evde sevinçle karşılanmıştır.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 304/426 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •