Ben hesabı yanlış mı yapıyorum.
Yüzde 48 den her gün aynı faiz oranı ile günlük yatırsan yıllık bileşiği BRÜT olarak hangi faize gelir? 50 mi?
2025 yılında 261 gün işgünü varmış .
Yani para 261 gün devir edecek.
Tatil günlerini hesap ederek sonuca gidecek bir yöntem var mı? ki mevduata göre bir kıyaslama yapalım....
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Bu durumda az da olsa faiz indirimi beklentisi vardı o da riske girdi gibi gözüküyor petrol fiyatları ve altın roketledi
israil-iran gerginliği nedeniyle faiz indirimi Haziran da ertelenir mi?
Ayrıca İran devletine acayip gıcık oluyorum genel kurmay başkanın, komutanların ,bilim insanların gözünüzün önünde öldürüldüler dini liderleri Hamaney çıkmış 'israile sert karşılık vereceğiz' diye açıklama yapıyor. Şimdiye kadar ne karşılık verdiniz de şimdi vereceksiniz. İran halkının gazını almak için teneke dronları gönderiyorlar bir tanesi İsrail topraklarına düşmüyor. Cidden kağıttan kaplanmış İran devleti.
Doğrudur çünkü humeyni devriminden sonra özünden koptu iran eski ahemeniş ve pers imparatorluğu nerde şimdi.
neyine gıcık oluyorsun.islami rejimlerin tamamı abd tarafından yerleştirilmiş ve ileride israil tarafından bu islami rejimin sözde yaptıkları sebep gösterilerek el konulması planlanan ve halkın rejime karşı kışkırtıldığı oluşumlar.bugün iran öyle bir hale geldi ki halk rejimden nefret ettiği için suriyenin gelmesini kabullenecek haldeler..
adamlar orta doğunun planlamasını onlarca yıl önce yaptı.siyasetine din karıştırılan,demokrasinin yok edildiği her rejim bugün iranın yaşadığını yaşamaya mecbur kalacak.ırak,suriye,iran bakın hepsi aynı yoldan geçti.
Yer İmleri