Ben hesabý yanlýþ mý yapýyorum.
Yüzde 48 den her gün ayný faiz oraný ile günlük yatýrsan yýllýk bileþiði BRÜT olarak hangi faize gelir? 50 mi?
2025 yýlýnda 261 gün iþgünü varmýþ .
Yani para 261 gün devir edecek.
Tatil günlerini hesap ederek sonuca gidecek bir yöntem var mý? ki mevduata göre bir kýyaslama yapalým....
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Bu durumda az da olsa faiz indirimi beklentisi vardý o da riske girdi gibi gözüküyor petrol fiyatlarý ve altýn roketledi
israil-iran gerginliði nedeniyle faiz indirimi Haziran da ertelenir mi?
Ayrýca Ýran devletine acayip gýcýk oluyorum genel kurmay baþkanýn, komutanlarýn ,bilim insanlarýn gözünüzün önünde öldürüldüler dini liderleri Hamaney çýkmýþ 'israile sert karþýlýk vereceðiz' diye açýklama yapýyor. Þimdiye kadar ne karþýlýk verdiniz de þimdi vereceksiniz. Ýran halkýnýn gazýný almak için teneke dronlarý gönderiyorlar bir tanesi Ýsrail topraklarýna düþmüyor. Cidden kaðýttan kaplanmýþ Ýran devleti.
Doðrudur çünkü humeyni devriminden sonra özünden koptu iran eski ahemeniþ ve pers imparatorluðu nerde þimdi.
neyine gýcýk oluyorsun.islami rejimlerin tamamý abd tarafýndan yerleþtirilmiþ ve ileride israil tarafýndan bu islami rejimin sözde yaptýklarý sebep gösterilerek el konulmasý planlanan ve halkýn rejime karþý kýþkýrtýldýðý oluþumlar.bugün iran öyle bir hale geldi ki halk rejimden nefret ettiði için suriyenin gelmesini kabullenecek haldeler..
adamlar orta doðunun planlamasýný onlarca yýl önce yaptý.siyasetine din karýþtýrýlan,demokrasinin yok edildiði her rejim bugün iranýn yaþadýðýný yaþamaya mecbur kalacak.ýrak,suriye,iran bakýn hepsi ayný yoldan geçti.
Yer Ýmleri