Sayfa 382/1005 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: Viop LXV

❌ ALGI:

AKP savunma sanayisini geliştirdi, bir sürü yerli uçak yaptı.!!!!

✅ GERÇEK:

AKP 23 yılda envantere hazır tek bir savaş uçağı bile eklemedi. Hâlâ 40-60 senelik teknolojileri kullanıyoruz. Uluslararası alanda ciddiye alınmayan TR'ye parası ödenen uçaklar bile verilmedi.!!!

Çöküş dönemi.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Esat dusmeseydi bu saldırı asla olmazdı
    İran halkı için ciddi uzuldum
    yakında;" iran keşke düşmeseydi, milletim için üzgünüm" demeyiz inşallah.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Emlak hiç soruyor musun abi haber izliyormusun diye Matriks ekranına düşer işime lazım olansa okurum.

Bosporus yaw eleştir tamam da ; özgür projesi ile F-16 nın düşman müttefik kodunu kırmış koymuş aesa radar biraz haksızlık ediyorsunuz bazı şeylere.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Küçük şehir devletçileri ile büyük ortadoğu procensi. asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sindo demokrasi ülkesi olmak bu nedenle çok önemli.. insanları öyle kutuplaştırıyorlarki. dayanamayıp zulüm karşısında insanlar artık ülkelerinden nefret eder haline geliyor.

bu böl parça yönet stratejisi herzaman işliyor çünkü işin içinde kandırılmışlık.. psikoloji .. ve aşşağılanma gibi ağır konular.

hal böyle olunca hak hukuk kalmayan demokrasinin d si kalmamış ülkede insanlar kendi ülkelerine düşmanlık besliyorlar. iran bunun dibigördü.. bırak bin doları üstüne para bile verenler çıkar yeterki yık diyerek.

çünkü ülke yaşanmaz hale gelmiştir..

bizim ülkemizde son dönemde olanda bu...

sonrada lise mezunu bile olmayan oktan anlamayanlar ülkeyi eleştiriyorsun diye hönkürüyor burada

Mesala son günlerde çok duyuyorum neymiş İranda rejim çökecek 35 milyonluk güney Azerbaycan devleti kurulacak hikayesi dinliyoruz.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

[QUOTE=EMLAK;7045769]ben

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    İsrail:
    "Colani düşündüğümüzden daha iyi çıktı".
    Hamas siyonistlerin desteği ile gazzede hükümet oldu filistini iki başlı devlet haline getirdiler. Hamasta teşekkürünü göstererek 400 e yakın sivili öldürerek netenyahunun eline gazzeyi yokedecek kozu verdi.
    Bu colani denen adamda esadın devrilmesini sağlayan israile olan diyetini ödemeye başladı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Mesala son günlerde çok duyuyorum neymiş İranda rejim çökecek 35 milyonluk güney Azerbaycan devleti kurulacak hikayesi dinliyoruz.
    ırağ kırmızı çizgimiz...oraya asla kürt devleti kurdurmayız falan...

kırmızı çizgi pembişe döndü.

çabuk unutuyoruz dostum..

8. İsrail uçakları habertürk de Tahranın sağlam bombalıyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 382/1005 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •