Sayfa 415/470 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465 ... SonSon
Arama sonucu : 3756 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    En kısa ve düz cevap, Müştak benim kardeşimin adı ..amma bahsettiğim kişi farklı.!(müştek değil-müştak baba)
    Bitlisli Müştak Baba kimdir?

Müştak Baba (1759 - 1832), sufi şair. Esas adı "Muhammed Mustafa Müştak" efendidir. Özleyen anlamına gelen Müştak ismini Neşet Efendi takmıştır. Babası Seyyid Süleyman Efendi olup, anneleri tarafından soyu Seyyid Abdülkadir Geylani'ye dayandırılır.

2.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Bitlisli Müştak Baba kimdir?

Müştak Baba (1759 - 1832), sufi şair. Esas adı "Muhammed Mustafa Müştak" efendidir. Özleyen anlamına gelen Müştak ismini Neşet Efendi takmıştır. Babası Seyyid Süleyman Efendi olup, anneleri tarafından soyu Seyyid Abdülkadir Geylani'ye dayandırılır.
    Müştak ..dualarda okunur...birbirine Muştular olarak.,(müjdelediler)
    Aslında Müştak...özleyen değil ..müjdelemek anlamındadır.
    Rahmetli kardeşimin Göbek adı Mustafa-Adı Müştak idi.
    Benim adım Mehmet.(muhammed)

3. İran Emniyet Teşkilatı Başkanı'ndan "İsrail'in ülkedeki işbirlikçilerine teslim olun" çağrısında bulundu

İsrail'in saldırılarında hayatını kaybettiği iddia edilen İran Emniyet Teşkilatı Başkanı Ahmed Rıza Radan, "İsrail'in ülkedeki işbirlikçilerine gönüllü olarak teslim olun" çağrısı yaptı.

Devlet televizyonunda konuşan Radan, "Vatan hainlerine mesajım, düşman tarafından aldatıldığınızı düşünüyorsanız geri dönmek için halen vaktiniz var. Gönüllü olarak teslim olursanız İran'ın merhametinden faydalanabilirsiniz aksi takdirde düşman sahada nasıl karşılık alıyorsa siz de ibretlik ders alırsınız." ifadelerini kullandı.

Ahmed Rıza Radan, halktan şüpheli durumları derhal polis ihbar hattına bildirmelerini istedi.

İsrail basını Mossad'ın Tahran yakınlarında bir "iha üssü" kurduğunu iddia etmişti.

Bu haberin ardından ülke içinde İsrail ajanlarının "mini dron" ve patlayıcıları üretip montajladıkları 3 katlı gizli bir atölye tespit edilmişti. Devlet televizyonu baskının görüntülerini yayımlamıştı. Başkente yakın Rey kentindeki atölyede çok sayıda dron parçası ve patlayıcıların bulunduğu görülmüştü.

Güvenlik güçlerinin, ülkenin çeşitli bölgelerinde ek dron üretim atölyeleri olabileceğini ve bunları tespit etmeye çalıştığı da belirtilmişti.

Tahran başta olmak üzere bazı kentlerde İsrail adına çalışan bazı kişilerin yakalandığı bildirilmişti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Müştak ..dualarda okunur...birbirine Muştular olarak.,
    Aslında Müştak...müjdelemek anlamındadır.
    arapça bir kelime.......dayı anlamı ..........
    İştiyak, arzu etmek ve özlemek manasına gelirken, müştak da özleyen, hasret çeken demektir
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    viop da kazanan bu topikte 3 kişiyi geçmez bence totalde...... kazananda az kontratla ardışık sistemi kulanan kazanıyor......
    Ben bugün işlem yapmadım dayucuğum.
    Ama sabah vob kırmızı iken yazdım, akşama mertabim gelir alemin löngörlerini tebrik eder deye
    Kapanışın yeşil olucağını sabah kırmızı iken tahmin edebiliyorum, övünmek gibi olmasın daytradeci olmanın avantajı
    O yüzden daytradeci olaraktan kimse yenemez
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Müştak ..dualarda okunur...birbirine Muştular olarak.,(müjdelediler)
    Aslında Müştak...özleyen değil ..müjdelemek anlamındadır.
    Rahmetli kardeşimin Göbek adı Mustafa-Adı Müştak idi.
    Benim adım Mehmet.(muhammed)
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    arapça bir kelime.......dayı anlamı ..........
    İştiyak, arzu etmek ve özlemek manasına gelirken, müştak da özleyen, hasret çeken demektir
    Esas anlamlarını yukarıda yazdım..Babam bu manalarda adlarımızı koymuş.Diğerleri bağlamımız değil.

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    250 250 bekleniyordu bu ay pas geçtim miydi zaten bu topiğin çoğunluk ahalisi short iş i tamam gelecek ay 500 indirimi yapıştırdım mı sen sağ ben selamet. Bak beklenti oluştu bile. Bence BOP ile kimse yeri alamaz Rest ile olur o iş.

Bu arada ben bu ay indirim zaten beklemiyorum diye bu 3. kez yazdım.
    senin seneryona göre zaten piyasa bunu kanal içinde fiyatlıyor bu zaten hep masada varlık fonu yüklü banka aldı ve sıcak tutuluyor hikaye için , ha senin seneryona 40 gün var daha 30 haziran chp kurultay mahkemesi , jeopolitik durumlar, chp kurultayı ile olumsuz kararlar çıkarsa Özel yine meydanlar dermi karışık denklem , önümüz yaz bilançolar ortada faiz indirimi olursa anca son çeyrek bilançolarda değişim olanlar olur gibi gibi , bu faizle neden dötümüzün dibinde füzeler uçuşurken pıst 100 almaya gelinsin bir sürü yazarım bize altı dolu kendi bokumuzla kavga etmediğimiz bir hikaye gerekli benim düşüncem.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Körfezi'nin suyu kaynıyor, an meselesi 80 üstü
    https://www.investing.com/commodities/crude-oil
    Gece 69.31 e dokunacak kaçarı yok

Sayfa 415/470 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız