Sayfa 304/307 İlkİlk ... 204254294302303304305306 ... SonSon
Arama sonucu : 2450 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. [IMG][/IMG]

30 endeks spot.

Görüntüler birbirinden farklı. Spotu baz almak daha mantıklı gibi duruyor..

2. Emmi bu ereğli gidiyor be

3.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

30 endeks spot.

Görüntüler birbirinden farklı. Spotu baz almak daha mantıklı gibi duruyor..
    ORJINAL FIKIRLERINI KOY DEDIM....olabilecekleri iceren bi calisma istedim....var ama....az....

diyorsun ki.....burada biraz oyalanacak......ama devami hakkinda fikrini koymuyorsun.....

koy.....

GRAFINDA....saydim.....4 defa dibe carpip tepki komus.....BUYUK BIR CIKIS UCUN.....SILKELEME yapmasi lazim.....yuzde 10 gibi bir dusus....BU YOK.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4. DUNYA.....350 TRILLION DOLAR BORC ICINDE YUZUYOR.....GELECEGINI SATMIS.....

SONUC.....

BUYUK BIR SAVAS....sifirlanmis hersey.....

OLANLAR NE.....

bu.....bu yeniden SIFIRLAMA calismalari.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

5. sevgili NOHUT....

gerilerde.....kaart bazli cok guzel calismalar sundu.....o calismalarda....kaart bazli...SILKELEMELER henuz gorunmuyor.....GERCEKLESECEKLER.....

vaktim olursa....onlari tek tek one cekip izah edecegim.....

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ORJINAL FIKIRLERINI KOY DEDIM....olabilecekleri iceren bi calisma istedim....var ama....az....

diyorsun ki.....burada biraz oyalanacak......ama devami hakkinda fikrini koymuyorsun.....

koy.....

GRAFINDA....saydim.....4 defa dibe carpip tepki komus.....BUYUK BIR CIKIS UCUN.....SILKELEME yapmasi lazim.....yuzde 10 gibi bir dusus....BU YOK.....

[IMG][/IMG]

Haftalık ters.

Mal batıya kayıyor..

7.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

Haftalık ters.

Mal batıya kayıyor..
    bu guzel....BABO yu teyit ediyor....haziran dip.

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bu guzel....BABO yu teyit ediyor....haziran dip.
    Temmuza sarkabilir. Grafik haftalık..

Olsun o kadar.

Kesik çizgi 8,800 gösteriyor.

Sayfa 304/307 İlkİlk ... 204254294302303304305306 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •