Sayfa 421/507 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471 ... SonSon
Arama sonucu : 4050 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: Viop LXV

bu iran-israil atışmasının bize yönelik ilk zararı muhtemelen yine bir göç dalgası olabilir. suriye'nin köylüleri gelmişti. çok eskiden ırak'tan da epey bir köylü gelmişti. bu sefer gün görmüş olanları gelse bari.
    inşaatçılar yeniden inşaa ederiz falan diye heveslenebilir. ama suriye olayında adamlar pastanın büyüğünü fransızlara vermişti sanki, basından takip edebildiğim kadarıyla.
    eğer israil gerçekten iran rejimini al-aşağı ederse bayağı şey değişir coğrafyada. izleyelim.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

2. Pakistan sınırı kapatıyor,en ğüzeli,
    Yahudiler kaçmaya başlamış amym

3.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    bu iran-israil atışmasının bize yönelik ilk zararı muhtemelen yine bir göç dalgası olabilir. suriye'nin köylüleri gelmişti. çok eskiden ırak'tan da epey bir köylü gelmişti. bu sefer gün görmüş olanları gelse bari.
    inşaatçılar yeniden inşaa ederiz falan diye heveslenebilir. ama suriye olayında adamlar pastanın büyüğünü fransızlara vermişti sanki, basından takip edebildiğim kadarıyla.
    eğer israil gerçekten iran rejimini al-aşağı ederse bayağı şey değişir coğrafyada. izleyelim.
    Gelecekler Türk, benim bildiğim hocam..
    Yahudi ler diğer taraftan,

BİST 100, 10 bin 800'deki boşluğu kapatmaya gidebilir mi? Soruyorum sadece. 9 bin seviyesinde çoklu dip oluştu: https://invst.ly/1b0vvr

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Gelecekler Türk, benim bildiğim hocam..
    Yahudi ler diğer taraftan,
    hali hazırda 2 senedir, epey iranlı öğrencimiz oldu. bunlar herhalde rejimden kaçanlar, maddi durumları da epey iyi. güzel semtlerde oturuyorlar.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

6. https://www.hisse.net/topluluk/showt...92#post7044892

10200 , 3.Long 10550 flat

Şimdi 10553
    Hayat hoş gerisi boş

7. Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 56 kişi okumaktadır. (13 üye ve 43 ziyaretçi)

mert45, *Bozkurt+, e.yegen+, el turco+, işçi74, manif, MiniYatirimci+, NKN, Ozan Erol, pit+, seykota, snob77, TEK+

çıtak ve bedirrii gene yoklar
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 56 kişi okumaktadır. (13 üye ve 43 ziyaretçi)

mert45, *Bozkurt+, e.yegen+, el turco+, işçi74, manif, MiniYatirimci+, NKN, Ozan Erol, pit+, seykota, snob77, TEK+

çıtak ve bedirrii gene yoklar
    çıtak üstad'a EREGL soracaktım ..bedirri üstad'a BTC soracaktım..neredeler yauv
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 421/507 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •