Sayfa 193/289 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243 ... SonSon
Arama sonucu : 2312 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Kokmasa da az az akıyor. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Heralde sıra bu uyuza geldi
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Kokmasa da az az akıyor. Ytd
    Akmadı, az koktu. Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Piyasayı bankoff ile evirip çevirip kavuruyorlar. Bunu yapan kimse hep aynı güç. Para aynı yerde dolanıp duruyor, aynı para ile oluyor sanırım. Bugün bunda yine bankoff 1200 mal kustu, ekinde az biraz mal kaldı. Ha bu durum epey zamandır böyle umalım da ana 5 linin mali dağıtma girisimleri olmasın.
    Gerçi bankoffda o 5 linin icerisinde gizli santrfordur. Oynuyorlar. Ytd
    Takas değişiminde az mali kalan bankoff o kalan mali satinca bir halt olmayacağını düşününce, dünkü sattığı maldan az biraz fazlasını yerine koydu.
    Temel, Nasreddin hocaya naptın sen hocam demiş. Fıkra bu ya.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Heralde sıra bu uyuza geldi
    Az bişii sevindüydük, yine sırasını savdı ellam
    Hamdım Piştim Yandım

6. Dik duruş sebepli üye sayısında artis var fakat ziyaretçi 0
    Ziyaretçiler diğer hisselerin derdine düşmüş. Ytd

7. Savaşların en çok etkilendiği sektörlerden biride kuşlar ve onlara daha çok cakiyorlar. paraninda yer değiştirmesine bahanedir, normaldir oldukça kuşlar ucmuslardi.
    Akşam Fed yarın Mb derken ömrümüzü yiyiyoruz.. ytd

8. Sokullu Paşa'nın cevabı için hala ses seda yok. Ytd

Sayfa 193/289 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •