Sayfa 483/1005 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: Viop LXV

İsrail'in "Yükselen Aslan Operasyonu"nu başlatmasının ardından, Rusya'daki yetkililer Orta Doğu'daki mevcut gerilimi "endişe verici" ve "tehlikeli" olarak nitelendirdi.

Ancak buna rağmen, Rus medyası bu gelişmelerin Moskova açısından potansiyel olumlu sonuçlarını vurgulamakta gecikmedi.

Bunlar arasında şunlar öne çıkıyor:

Küresel petrol fiyatlarında artış yaşanması ve bunun Rusya'nın kasasını doldurması beklentisi,
    Dünyanın dikkatinin Ukrayna'daki savaş yerine Ortadoğu'ya kayması. Öyle ki, Moskovsky Komsomolets gazetesi manşetinde "Kiev unutuldu" ifadesine yer verdi,
    Ve Kremlin'in çatışmada arabuluculuk teklifinin kabul edilmesi halinde, her ne kadar Ukrayna'daki eylemleri bu imajla çelişse de Rusya'nın Ortadoğu'da kilit bir aktör ve barış sağlayıcı olarak kendini lanse etme fırsatını yakalaması.
    Ancak İsrail'in askeri operasyonu uzadıkça, Moskova'nın mevcut gelişmelerden kayda değer zararlar görebileceği gerçeği daha da görünür hâle geliyor.

Pazartesi günü Kommersant gazetesinde yazan Rus siyaset bilimci Andrey Kortunov, "Çatışmanın tırmanması Moskova açısından ciddi riskler ve potansiyel maliyetler barındırıyor," ifadelerini kullandı.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Hidistandan uyarı gibi ziyaret

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs'ı ziyaret ediyor. Adaya dün varan Modi, Kıbrıs Cumhurbaşkanı Nikos Hristodulidis tarafından havalimanında karşılandı.

Modi'ye adadaki en yüksek nişan olan, Kıbrıs Cumhuriyeti'nin ilk cumhurbaşkanı olan 3. Makarios'un nişanı da verildi. Modi, bu nişanı iki ülke arasındaki dostluğa adadığını söyledi.

Mayıs başında Pakistan'la yaşanan çatışmanın ardından ilk dış ziyaretine çıkan Modi, 2002'den bu yana Kıbrıs'a giden ilk Hint lider oldu. Modi'nin Kıbrıs'ın ardından Kanada ve Hırvatistan'ı da ziyaret etmesi bekleniyor.

Ziyaret öncesinde konuşan Modi "Kıbrıs hem yakın bir dost hem de Akdeniz ve Avrupa Birliği'nde (AB) önemli bir partner" dedi "Bu, Hindistan – Kıbrıs ilişkilerinin özellikle ticaret, yatırım ve diğer alanlarda gelişmesine ivme katacak" diye de ekledi.

Kıbrıs Cumhurbaşkanı Nikos Hristodulidis ise önümüzdeki yıl AB dönem başkanlığını üstlendiklerinde Hindistan'la ilişkileri öncelikli bir gündem maddesi yapacaklarını söyledi.

3. Bist Karaduman dayunun mallanacağı seviyelere geldi, akşama soralım 1 lot almış mı deye
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bist Karaduman dayunun mallanacağı seviyelere geldi, akşama soralım 1 lot almış mı deye
    bozkurt abi sedetere almaya çalışıyom hemen tavan oluya.

napiciz.

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    bozkurt abi sedetere almaya çalışıyom hemen tavan oluya.

napiciz.
    Al sat çamura yat işine karışmam ben Calibra abi

Turex bugün tavan olmadı, bende yolu açık olsun dedim dehhledim kaadı
    O değil de
    Bahriyeli abinin 2 tl den aldığı adese ne gitti bea, keşke alayduk
    Hamdım Piştim Yandım

abd vadeliler ++..biz -2%

7. Bizim bi ralli olacaktı. gören oldu mu?

İran dini lideri Hamaney camnlı yayında konuşuyor....................

Sayfa 483/1005 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •