Sayfa 523/1005 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: Viop LXV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,502
    Yabancıdan üç yanı en yüksek hisse alımı
    Hem hisse hem tahvilde alıma geçen yabancı yatırımcı 13 Haziran haftasında 1 milyar doların üstünde portföy yatırımı yaptı.

474.9 milyon dolar hisse senedi alımı
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

İsrail Borsası bugün +%0.27 yeni tarihi rekorunu kırdı.!!!!

Adamların güçlü üretim gücü var.!!!

İsrail'de Satınalma Gücü Paritesine (SGP) göre düzeltilmiş olarak 2023 yılında Kişi Başına Düşen Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYİH) 48356.09 ABD doları olarak kaydedilmiştir. İsrail'deki GSYİH Kişi Başına Düşen, Satınalma Gücü Paritesine göre düzeltilmiş olarak dünya ortalamasının %272'sine eşdeğerdir.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. ilk parti long 10270
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Metni okuma 14.30 Aliyev-RTE buluşması derken 1-1.5 saat sonra piyasa haritayı çizer pıst 100 benim ay başından beri belli
    bademcuk herşeyi bu kadar sistemli yapmayın
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    16d
    Net döviz pozisyonu salı işlemlerinde 650 Mio USD artarak 24.4 MLR USD a yükseldi

Merkez Salı günü net 600 Mio Usd alım yaptı

Merkez döviz pozisyonu Haziranda 3,6 MLR USD arttı
    Altın etkisi düşüldüğünde, Merkezin 46% faize rağmen topladığı 17 günlük döviz net 1,7 MLR USD

Jeopolitik riskler döviz biriktirmeyi zorlaştırıyor

Bu hikayeye turizmde beklenenden düşük geçmesi ve petrol fiyatları yukarı yönü konulduğunda haklılık payı var
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    8500 ler 8 ay önce kırılmış..ben bunu fiziken görmeden esas malı almam..9.000 den gebermiş olanlardan sepet yaparım..
    o ayrı..
    Bugün arkadaşın biri derhl diye bi kaat söyledi dayucuğum ismini ilk defa duydum, baktım kaat 176 dan 26 ya düşmüş, sence bu kaat gebermişmidir, yarın ki tabandan alsak iş yapar mı
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün arkadaşın biri derhl diye bi kaat söyledi dayucuğum ismini ilk defa duydum, baktım kaat 176 dan 26 ya düşmüş, sence bu kaat gebermişmidir, yarın ki tabandan alsak iş yapar mı
    Biz adamı bahçeye gitsin diye teşvik ediyorum sende kahveye çağırıyorsun lak lak yapıcam diye 10-20 msj aynı şeyleri yazıyor bak yan masada oturanlar rahatsız oluyor çok ses yapıyorsunuz
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

İngiliz Mehmet siyonistlerin .!!!

Has adamıdır.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

neden böyle küçük adamlarla ilgileniyorsunuz ?

bu TÜRKİYE'nin en büyük düşmanını bi yazın hele.. bakalım bilebilecekmisiniz ?

Sayfa 523/1005 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •