Sayfa 416/439 İlkİlk ... 316366406414415416417418426 ... SonSon
Arama sonucu : 3508 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. cary trade işi bitti. Bir beklentimiz bile kaymaklı ekmek kadayıfı formunda sonlanmıyor. Az kadayıfla verdik biraz daha var. Şu hafta sonu bir geçsin bakalım.

2.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Gazcilar nereye kayboldunuz?
    Kaderde varsa süzülmek neye yarar üzülmek ejder abim

EREGL eşleşme takası, QNB 3 kademe üstten eşleştirdi, ben en alttan kapanış bekliyordum, gördüğü en alt fiyat 25.30, kapanış 25.40,

EREGL günlük, bugün isteyene istediği kadar geldi, düzeltmeye dikkat demiştim! başladı! hızlı yükselmişti! 24.80-25.00 aralığı görünüyor!

5. Ralli bitti mi

Yaw adamlar ataer holdinge bile yukarıdan malı çaktılar seni beni ne yapmazlar

Bu bilançolarla yüksek faiz ile borsa nereye gidecek

6.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Ralli bitti mi

Yaw adamlar ataer holdinge bile yukarıdan malı çaktılar seni beni ne yapmazlar

Bu bilançolarla yüksek faiz ile borsa nereye gidecek
    Sen bu işi biliyorsun. Büyüksün.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Borsadaki şirketlerin mümkün olduğunca hisse geri alımı yapmaları ve akabinde sermaye azaltımına gidip bu hisseleri iptal etmeleri gerekiyor bence. Böyle olursa hem tedavüldeki hisseler azalır dolayısıyla suni fiyatlamaların önüne geçilir, hem de mevcut hissedarların pastadaki payı artar, yani Çifte kazanç söz konusu.
    O nasıl oluyor tam olarak.

8. ArcelorMittal, yüksek enerji maliyetleri nedeniyle Almanya'da yeşil çelik planlarından vazgeçti

Dünyanın ikinci büyük çelik üreticisi ArcelorMittal, ülkede enerji maliyetlerinin çok yüksek olması nedeniyle Almanya'daki iki tesisini karbon nötr üretime dönüştürme planlarından vazgeçtiğini bildirdi.

1,3 milyar euroluk kamu sübvansiyonunu reddetme kararı, on yıllardır fabrikalarını besleyen Rus gazına aniden erişimini kaybetmenin şokunu yaşayan bir Alman sanayi sektörü için son darbe oldu. Bu aynı zamanda önceki hükümetin başlattığı yeşil hidrojen stratejisi üzerinde de şüphe uyandırıyor.

Hükümet, sübvansiyonların ArcelorMittal'i kuzeydeki Bremen ve doğudaki Eisenhüttenstadt'taki mevcut tesislerini yenilenebilir enerjiden elde edilebilen hidrojenle çalışan fırınlara dönüştürmeye teşvik edeceğini umuyordu. Ancak çelik üreticisi, Almanya'daki enerji maliyetlerinin çok yüksek olması ve gelecekteki enerji karışımı hakkında çok fazla belirsizlik olması nedeniyle planlardan vazgeçmeye karar verdiğini söyledi.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 416/439 İlkİlk ... 316366406414415416417418426 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •