Sayfa 684/685 İlkİlk ... 184584634674682683684685 SonSon
Arama sonucu : 5473 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Para kazan da nasıl kazanırsan kazan.
    Meydan ortada yiğitler burada…
    Ytd

2. Kapanışa doğru hacim patlaması yaşandı. 855 milyon TL günlük hacim. 10 küsür milyon lot. 83.65 kapanış. Spesifik olarak 79-96 arası kanalda yukarı yönde potansiyel aşağı salma riskine oranla oldukça fazla çünkü alt sınıra çok yakınız. 78 in altında kapanış olması durumunda aşağı yönde yeni kanal oluşumu devreye girer. 96 nın üzerinde kapanışlar yukarı yönde kanal oluşumu sinyalini verir. Aksi halde 79-96 kanalı içinde salınmaya devam eder. Ben bu şekilde bir aksiyon bekliyorum.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Para kazan da nasıl kazanırsan kazan.
    Ytd
    Benim mallar nerede?
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

4. Hangi eşeğe yıktınız benim malları?
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Benim mallar nerede?
    Ben almadım abi;)

6.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Para kazan da nasıl kazanırsan kazan.
    Ytd
    ya uzunvade,
    nasıl değişti forum profili..
    artık sermayeyi oynatıyor froto ahalisi...burda yazılırmıydı böyle short hacim kanal vs vs..
    birde grafik atsalar biz de nasiplensek...

7. BİST'in kumardan farksız olduğunu teyit eden güncel bir Emsal vereceğim. Bu örnek sportif a.ş. lerden TSPOR.R. Emsalin sportiflerden olması işin doğasını değiştirmiyor çünkü borsada işjem gören tüm kağıtlar esas olarak 6362 sayılı SPK kanununa ve diğer ilgili SPK tebliğlerine tabidir. Tek bir günde, dün sabah açılıştan bugünkü kapanışa kadar %87 (yazı ile yüzde seksen yedi) değer kaybetti TSPOR.R. Biliyorsunuz rüçhan tahtalarında ilk işlem günü limit uygulanmaz, akabinde günlük limit %50 dir. Normal kağıtlarda ise bu limit %10 dur. Şimdi siz FROTO ile TSPOR aynş kefede mi diyeceksiniz. Mevzuat ve kurallar açısından ayni kefedeler.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

8. Genel bağlamda bir gerçeğe dikkatinizi çekiyorum :

Eğer TSPOR bölünmüş yeni hisse fiyatı bugünkü kapanış fiyatı olan 1.30 dan 1 TL ye inerse R fiyatı sıfırlanır. Bir günde zaten TSPOR.R 345 kuruştan 46 kuruşa iniverdi, ki %87 lik bir düşüş söz konusu hem de tek 1 günde. Eğer beklediğim gibi yeni hisse fiyatı 1 TL ye inerse R bir kaç günde 345 kuruştan sıfıra inmiş olacak. Bunun adı kumar değil de nedir?

Sayfa 684/685 İlkİlk ... 184584634674682683684685 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •