Sayfa 312/359 İlkİlk ... 212262302310311312313314322 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    guzeldi lem....saol...

diir ki....

yol ikiye ayriliyor....biri aydinlik....herseyi net goruyoruz....bizde digerleride.....oburu KARANLIK....hicbirsey gorunmuyor....bizde diger insanlarda....gorunmuyor ....goremiyoruz....

eger borsada....bu durum olusmussa....Bir DINAZOR....yani KUZU....KARANLIK YOLA BALIKLAMA DALAR....

borsa demek....KARANLIK demektir....herseyin net gorundugu yer....BORSA DEGILDIR....FAIZDIR.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku

2.1 trilyon TL. Şunuda yazalımda şuraya. Millet 300 falan hayali kurarken hesap kitap etsin. Gerçi zor ama. Hadi biz görevimizi yerine getirelim.Şimdi borsanın devleri kabaca 150 350 milyar tl bandında PD inden fiyatlanıyor. QNB yi es geçtim. Asels son dönem atak yaptı GARAN da aşırı şişirildi BANKACILIK ENDEKSİ için. Bu 3 ü dışında 10 Milyar dolar da firmamız yok gibi bir şey. TR ekonomik büyüklüğü nedir 1.4 trilyon dolar. Sen 300 tl fiyat biçiyorsun da DOLAR a ne kadar biçiyorsun. Geldiğimiz nokta ortada. Son 2 senede nas politikaları ile nasıl şişirildiğimiz ortada. Bu halde bile en baba şirketlerimiz 10 milyar dolar PD in altında.
    BUNA UZUN BIR CEVAP verecegim....simdi vaktim yok...yazilarima deger vermedi pust deme....deger veririm ben...7 milyar hisse var piyasada....cok bu.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3. Emmi o malın 6 milyarı sabit mal ana hissedarda

4. Dünya çelik devi sektörün Arcelor Mittal PD 25 milyar usd.Eregli anlık 4,7 mil usd,300 tl hedef fiyat demek mevcut dolar kuruyla 53 milyar usd demek,,,,,Biraz ciddiyet lütfen hani sığ toplu spek tahtalarında olur böyle mantık dışı fiyatlamalar belki

gulmekten oldum.....

"IRAN i turkleri kullanarak bolecekler....."

lem IRAN....

1100 yildir....buyuk selcukluyla basliyarak bugune kadar TURKLER tarafindan yonetiliyor....

suan ki....SUPREM LIDER....hamaney....TURK.

suan ki....CUMHURBASKANI....turk....ordu komutanlari TURK.....

NE KADAR CAHIL INSANLAR VAR YAW....turkiyede.....

1402 ANKARA SAVASINI OKUMAMIS....okumus ve anlamamis TARIH PROFESORLERI VAR....o diyor bunu.....

ankarada....MURTED var.....savasin oldugu alan....anlami...DONEN....KARSI TARAFA GECEN....

TARIHIN GORDUGU EN BUYUK GENERAL.....yildirim bayezitin....ordusunda bulunan turkler....TIMUR un tarafina gectiler...YILDIRIMIN yaninda....sirplar ve yeniceriler kaldi.....bunlar turk degillerdi....

timur un ordusu yuzde 100 turktu....hepsi TIMUR un yanina gecti....

o alana MURTED adi verildi....

ayni professor....

son 10 yildir....SUNNI-SIA SAVASI ciksin diye you tube de yayin yapiyor....

IRAN-ISRAEL iliskisine....TIYATORA dedi yillarca....kendisi...FILISTIN icin hicbirsey yapamiyor...IRAN yapiyor....kiskaniyor...

cok satilmis insan var yaw....hemide uckurus maasa....

Alıntı Originally Posted by rogliç Yazıyı Oku
    Dünya çelik devi sektörün Arcelor Mittal PD 25 milyar usd.Eregli anlık 4,7 mil usd,300 tl hedef fiyat demek mevcut dolar kuruyla 53 milyar usd demek,,,,,Biraz ciddiyet lütfen hani sığ toplu spek tahtalarında olur böyle mantık dışı fiyatlamalar belki
    dolarin kac tl olacagini yazdim mi....5 yil sonra....yazmadim....300 tl ye gidecek....

suan....0.66 dolar ciktigi zirve 0.92 dolar....dusecegi yer...0.30 dolar....orada alacagim....5 kat cikacak dolar bazlida...ne ediyor....1.5 dolar...UCAN-KACAN YOK...0.92 dolar zirvesi....benim verdigim yeni zirve 1.5 dolar....

niye bu fiyattan almam diyorum....ANLASILMISTIR SIMDI...mali alirken kazanirsin satarken degil.....0.66 dolara alirsin simdi....ben olmaz diyorum....onun yarisi olan 0.33 dolara alirim ki....5 kat kazanayim....

SON DAKİKA İRAN DIŞİŞLERİ BAKANI ARAGHCHI

İran, diplomasi seçeneğini bir kez daha değerlendirmeye hazır. YTD

Sayfa 312/359 İlkİlk ... 212262302310311312313314322 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •