Sayfa 566/1005 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    İzmir'e yolum düştü Uşak, Manisa'dan geçtim kasabalardan, köylerden. Ne düşündüm biliyor musunuz? Acaba, dedim, bu köylerde, kasabalarda borsada terste kalanlar var mıdır malını, mülkünü borsaya basıp? Kaybetmenin yıkımıyla eşi ve çocuğuna asabi davranan?.. Boşanan, evlenecekken ev kuramayan... Borsa yüzünden yayan yapıldak, arabasız gezenlere siz de çok rast geliyorsunuzdur çevrenizde... Hep acıklı durumlar düşündüm. İki internet sitesi okumayınan kendini finansal okuryazar sanıp borsaya girerek sıfırı tüketen?.. Kendi kendime üzüldüm... Olmaz, ihtiyaç olan parayla borsaya girilmez, kredili alıma değinmiyorum bile. Aslolan alın teridir, meslektir. Meslek nedir, tutulan yoldur. Yolundan şaşma. En iyi doktor ol, tamirci ol, öğretmen, polis, tatlıcı, kebapçı ol. Borsa yatırımdır... Lafı uzattım, bunlar bildiğiniz ne var ki hep güncel konular.
    İÇKİ ÖLDÜRÜR
    VİOP SÜRÜNDÜRÜR

sadece süründurse iyi..
    Kalp hastasi
    Mide ülseri,
    Sinir hastası
    Yapar....
    Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.

Putin: 3. Dünya Savaşı ihtimali artıyor bundan endişe duyuyorum

3. Trump: Savaş nasıl durur bilmiyorum.
    İsrail'e dur demek zor.

4. 10 gün en fazla savaş biter

5. neden 8500 ler 8 ay önce görüldü de şimdi her türlü olumsuzluk varken 9.000 leri savunuyor !!
    bunu bilen orta vade yönü bilir..çalıştırın saksıları..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

6. Trump: Son tercihimiz kara savaşı.
    İstihbarat teskilatim yanılıyor.
    İran nükleer silaha çok yakındı.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    sarı aptal abd borsasının kapanmasını bekliyor irana savaş açtığını söyleyecek....avenjelist ce siyon kahpe guruhu bir an önce saldırmasını bekliyor....işin ilginci bizim spekler akşam viop da alıcı olmaları...bunlar neyine güveniyor alım yapıyor...bakın burada insan kılanıyor be.....
    Ben öyle bşr açıklama beklemiyorum. Savaş mavaş açamaz açarsa 3 aya gider trup
    bir halt olacağı yok.

🇮🇱🇺🇲🇮🇷 ABD Donanması, İran'ın balistik füzelerini engellemek için İsrail kıyılarına 5 gemi konuşlandırdı

Bunlara ek olarak İsrail'in kendini savunmak için kullandığı.!!!!
    THAAD, David Sling, Arrow-2 ve Arrow-3, Patriot, Iron Beam ve Iron Dome gibi çok sayıda sistemin yanı sıra Sa'ar-6 gemileri ve savaş uçakları da yer alıyor.!!!!

İran şu anda fiilen 10'dan fazla ayrı İsrail füze savunma sistemine karşı mücadele ediyor.!!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 566/1005 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •