Sayfa 512/543 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522 ... SonSon
Arama sonucu : 4337 madde; 4,089 - 4,096 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

  1.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku

    16 nisan 2025 den bugüne kadar olan 2 aylık takas . y t d
    Çok teşekkürler sn. Kartopu.
    Fonlar bakalım ne yapacak bu malları, sadece vereni almış yoksa sürünmezdi böyle.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!


  2. Yeni kanun bazı maden ve enerji şirketlerinin önünü açıyor, keşke olmasaydı, her şey para demek değil.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

  3. QNB Invest raporunu gören var mı, ingilizcesini gördüm, TR yok mu acaba, hedef fiyatı bayağı yükseltmişler.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

  4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    QNB Invest raporunu gören var mı, ingilizcesini gördüm, TR yok mu acaba, hedef fiyatı bayağı yükseltmişler.

    HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-QNB Invest, model portföyüne Kocaer Çelik'i ekledi, Kardemir D'yi çıkardı
    20/06/2025 13:44:25
    Ekli Dosyayı İndir
    QNB Invest, En beğendiği hisseler listesinden Kardemir D'yi çıkarırken listeye 21,50 TL 12 aylık hedef fiyat ile Kocaer Çelik'i ekledi.
    Listeden çıkar Kardemir D için hedef fiyat 44,50 TL.

    ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com )

    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

  5. sn bawer aracı kurumların değerlemelerine fazla güvenilmez büyük oyuncuların pörtföylerine ve şirket sahiplerinin isteklerine göre de değerleme yaparlar ancak işbank yapı kredi akbank ziraat garanti yatırımların değerlemesi belki biraz inandırıcı olur aracı kurumların çoğunluğu fiyatlar yükselmiştir hedef fiyat verirler küçük yatırımcıyı düşünmezler büyük yatırımcılardan yana olurlar .
    yatırım tavsiyesi değildir

  6.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku
    sn bawer aracı kurumların değerlemelerine fazla güvenilmez büyük oyuncuların pörtföylerine ve şirket sahiplerinin isteklerine göre de değerleme yaparlar ancak işbank yapı kredi akbank ziraat garanti yatırımların değerlemesi belki biraz inandırıcı olur aracı kurumların çoğunluğu fiyatlar yükselmiştir hedef fiyat verirler küçük yatırımcıyı düşünmezler büyük yatırımcılardan yana olurlar .
    yatırım tavsiyesi değildir

    Gerçekleşir mi bilinmez ama o kurum çarşaf gibi bir rapor hazırlamış ve 12 ay için 21.50 hedef koymuş.
    Aslında çok da olmayacak bir rakam değil, iyi bir bilanço veya iyi bir iş anlaşması ile hedefe gidebilir, tabi yeterince mal da paketlenince.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

  7. Düşüşlerde en önde düşen, rallilerde nal toplayan kcaer...
    En azından 14-15 lerde olmalıydı ama ne piyasa alıyor ne de sahip alıyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 512/543 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •