Sayfa 323/359 İlkİlk ... 223273313321322323324325333 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. Sn Guneysu,acı haberinizi şimdi öğrenmiş bulunmaktayım...
    Bu acı haber beni kederlere gark etti...
    Merhumeye Allah dan rahmet ,(siz) sevenlerine baş sağlığı ve sabır temenni ediyorum....

Saygılar....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    o yorum....HURMUZ kapanacak uzerine kurulu idi....aslinda bekledigim yarim oldu....parlemento onayladi....uygulama olmadi henuz...

OLACAK EMME....

bu dusus olacak....suanda da....9070 i gordu....SHORT idiysen fecii para yaptin....BEN SHORTUM....ve para kazaniyorum....

longsan....veya maldaysan....PARA KAYBEDIYORSUN....

KENE-1 le aldigim kaartlar var....hepsi zarar yaziyor.....

onemli olan nedir....PARA YAPMAKTIR....benim dedigim oldu demek....CELIK COCUK ISIDIR...
    Kapansa da çökmezdik. Çökmeyecez de öyle günlük yüzde 10 falan. İmamoğlu ile o iş bitti. Yapıldı operasyon bitti gitti. 10800 e çektiler 8900 e bastılar bitti. Çöksek şimdiye kadar çökerdik 8000 7500. Bekletiyorsa alacak demektir. Bizde çöküşler yıldırım hızı ile olur.
    Viop 0.5 aşağıda cumaya nazaran nasıl para basıyorsun. Komple portföy +2x kredili short mu açtın idi viop da cuma dan. Geç o işi.

DIP NEREDE.....

ilk zirveye giden kaartlara bakacaksin....DIPTELER MI....

kim bunlar.....hektasiler ve sasaniler....

bakin bakem DIPTELER MI....

ONEMLI NOT.....az once ikisini de aldim....KENE-1....5 spekulatif kaart alacagim demistim...ikisi bunlar....2.70 ler 2.90 lar makul...ilk kademe MAL.....bulasiyorsun yani.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,086
     Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Değerli kardeşim Güneysunun annesi hakkın rahmetine kavuştu.

Cenazesi yarın (salı günü) ikindi vakti Adatepe İmdat vakfı camisinden kaldırılacaktır.

Merhumeye Allahtan rahmet dilerim
    Mekanı cennet olsun. 🙏🙏
    inna lillahi ve inna ileyhi raciun. sn Güneysu başınız sağolsun

KENE ILE 4 KADEME HALINDE MALA YERLESIRKEN....

COK ONEMLI.....

cok onemliden de onemli....

VIOP TA HEP SHORTSUN....sigorta....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

gendimi yeniden....

2019 da oldugu gibi....

HEKTASILER VE SASANILER DEVLETLERINE....duyun=u umumiye atadim....2024 basinda ikisinide dehlemistim....

GELDI....kucagima oturdular....

oyyy kuzu oy....sen bizi terkettikten sonra....ustumuzden ordular gecti....ikilmemis yerimiz yok...

senin kucagin bereketli....ikiyorsun ikiyorsun....emme...bizde zevk aliyoruz...o ayilar bizi mahvetti...deyip heryerimi yaliyorlar.

endeks 7600 da girecegim kaartlari....asmaya basliyacagim....temami 15 kaart....5 spekulatif....10 sektorel mallarim.

HICBIRSEY....HICKIMSE....HICBIRHUBAR....beni 5 er yillik SOYGUNLARIMDAN ALIKOYAMAZ....

planlamisim.....

organize olmusum....

temel analizleri yapmisim....

buyume potansiyellerini tespit etmisim....

batma ihtimallerini irdelemisim....

SATILMA ihtimallerini sorgulamisim.....

2 yil once....ZIRVELERINDE KAKALADIGIM KAARTLARI GERI ALIYORUM....BUNDAN DAHA NORMAL BIRBISEY YOK KI....

Sayfa 323/359 İlkİlk ... 223273313321322323324325333 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •