Sayfa 661/1005 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sana daha önce anlattım anlamak istemiyorsun bu piyasayı para olmadığı için fonlama ile yönetiyorlar kuş - bımoş satıp ne aldılar aselsn-tuprs şimdi bunları satıp sattıklarını geri koyuyorlar ınsıder oyun düzeni ve fonlama trend varmı yok bu yüzden trade eden ediyor bu hikayeleri anaca kulağı delik bademler yakalar sen ben trene orta taraflarda bineriz
    Anlatmadın demedim ki abi, bademciklerin kulağını delmişler o yüzden bizden herzaman 1 adım öndeler
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    tokatçı sakin ol hapını al hemen gaza geliyorsun biraz pazılları birleştir.Saldırı olacağını biliyor adamlar
    tokatçı dün akşam benimle ilk baştan şort aştın kendi adıma güzel trade ettim sende kapattın sonra piyasa yukarı dönmeye başladı çıktın ben yemem hesabına yine şort açtın seni uyardım çok çabuk gaza gelip işlem yapıyorsun .
    burayı kavga gibi düşün vurup indiremiyeceksen hasmını ayağa kalktığında ne yapacağınıda hesaplaman gerek bu arenada geçmiş olsun
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Bademlilere 5 yıl önce söylediler savaşı..bu yüzden borsamızdaki kağıtlar 50-100-200 kat yükseldiler..
    şimdide şişmiş fiyatın fiyatlaması yapılıyor..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Bademlilere 5 yıl önce söylediler savaşı..
    Nereden biliyorsun illuminati misin sen?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Üç ayda %50 yo geçen var mı. Benim portföy yönetimim %50 den fazla. Beş kuruş da almadım. Brn dostlarımın da kazanmasından zevk alırım. Bende o kadar kazanç yok. Bende para yoktu malum bedelli yatırdık borç harç ocakta. Ama şuan para var. Yönetici olunca kredi kartına dokunamadım. Bana göre yüklü siteye ait borç vardı. Ödeyemem diye. Ondan sebepli baya birikti bana göre tabi.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Üç ayda %50 yo geçen var mı. Benim portföy yönetimim %50 den fazla. Beş kuruş da almadım. Brn dostlarımın da kazanmasından zevk alırım. Bende o kadar kazanç yok. Bende para yoktu malum bedelli yatırdık borç harç ocakta. Ama şuan para var. Yönetici olunca kredi kartına dokunamadım. Bana göre yüklü siteye ait borç vardı. Ödeyemem diye. Ondan sebepli baya birikti bana göre tabi.
    Yuzde elli girdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. beynimiz var şükür..yoksa tepeden satmazdık kaatları..
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Nereden biliyorsun illuminati misin sen?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılıÄŸıyla gönderildi
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

8. Öğrenecez arkadaşlar geçmişte sırtımda odun kırmışlıkları var arada izlere bakarım unutmam
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 661/1005 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •