Pozitif sen hala burada mısın? Maşallah çok istikrarlısın tarzında hiçbir değişiklik yok.Seni görünce bir selam vereyim dedim senin nezdinde herkese.
Pozitif sen hala burada mısın? Maşallah çok istikrarlısın tarzında hiçbir değişiklik yok.Seni görünce bir selam vereyim dedim senin nezdinde herkese.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Erdoğan'a Lahey'de üst düzey karşılama: Trump ile samimi anlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda Kralı ve Kraliçesinin ev sahipliğinde düzenlenen liderler ve eşlerine yönelik davet yemeğine katıldı.
Görüşmeden önce Trump NATO aile fotoğrafı için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına geldi.
Bu sırada yaşanan samimi anlar dikkat çekti.YTD
NATO zirvesi başladı: Erdoğan ve Trump birbirlerine kenetlendi
NATO Zirvesi’nde ABD Başkanı Trump, İngiltere Başbakanı Starmer ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın omuz omuza oturması dikkat çekti. Erdoğan ve Trump’ın 45 dakikalık görüşmesinde F-35 tedariki ve Suriye başta olmak üzere bölgesel konular ele alındı. Erdoğan, İsrail ile İran arasındaki ateşkese desteğini dile getirdi.
KAYNAK:
https://www.sozcu.com.tr/amp/nato-zi...tlendi-p187610
YTD
SORU:Abd Anayasa mahkemesine dilekçemizi verdiğimiz 5 MAYIS 2025 Tarihinden bugüne 50 gün geçti. Konu hakkında herhangi bir Resmi açıklama yok. Bilgisi olan var mı? YTD
Rabbim her dileğinizi kabul eylesin. Elimden gelen haber paylaşmaktı. Benim 1 TL varsa sizin 100 TL olsun.YTD
2026 NATO Zirvesi Türkiye'de yapılacak
NATO zirve bildirisinde, 2026 NATO Zirvesinin Türkiye de olacağı duyuruldu. Bildiride, transatlantik savunma sanayi işbirliğini hızla genişletme kararlılığı vurgulanarak, Aramızdaki savunma ticaret engellerini ortadan kaldırmak için çalışacağız, ortaklıklarımızı savunma sanayi işbirliğini teşvik etmek için kullanacağız. ifadesine yer verildi.
KAYNAK:
https://www.sozcu.com.tr/2026-nato-z...ium=son_dakika
YTD
Yüksek mahkeme değerlendirmeleri ekim den sonra yapıyor sanırım.
Yer İmleri