Sayfa 329/333 İlkİlk ... 229279319327328329330331 ... SonSon
Arama sonucu : 2658 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    NIYE ALDIN....

cugap....5 YILLIK BUSINESS CYCLE....bak grafa....almisiz....satmisiz ve aliyoruz....DIKTORTGENLER....

diger aldigim kaartlarda buna gore....5 YILLIK BUSINESS CYLE....

en sonunda selteden atlattın beni emmi

siz alıp-satmıyorsunuz... köpeksiz köy buldunuz değneksiz geziyorsunuz

BOP EŞBAŞKANLARI söz sahibi olduğu üçün, kriz çıkmaz deye dötünüzü başınızı sallaya sallaya para bağlıyorsunuz

borç 550... faiz % 50... enpilasyon % 30... bütçe açığı 2,5 trilyon tl

bu ekonomi döner mi ? NAH DÖNER... ama döndürüyolar

BOP EŞBAŞKANLARI olmasın... Türkiye'nin şuanki makro ekonomisinin ederi nah burası

1 dolar ... gayme

hem tekniğede uygun

zornan bana goldman seks, blackrock'ta bile olmaya grafik paylaştırıyosun... şimdi benden kpye çekip analiz yapacaklar, menşur olacaklar

dün bloomberg'de söyledi

sözel sektörün borcu mayıs ayında 11 milyar dolar artmış... 171 milyar dolar olmuş (pek anlamam, sanırım yıllık rakam oluyor bu )

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    NIYE ALDIN....

cugap....5 YILLIK BUSINESS CYCLE....bak grafa....almisiz....satmisiz ve aliyoruz....DIKTORTGENLER....

diger aldigim kaartlarda buna gore....5 YILLIK BUSINESS CYLE....

ALLAH'IM İNŞALLAH... birşey olsada reis cımhırbaşkanlığını bıraksa, emekli olsa

soracam ben size cycle'nız 100 mü ? 50 mi ?

https://www.youtube.com/shorts/vzFNZgd-qt4

4. SEVGILI CITAK....

yazdiklarina ve borsa bilgine....seni ilk tanidigim andan beri HAYRANIM....iyisin....

fekaat....

benim bu FINANSAL ARENALAR ucun....30 yilda hazirladigim bir kitap var....

adi....

KAPITALIST MODE....KAPITAL AKUMULASYON PROSESLERI...by kuzu.

bu kitabimda....5 ER YILLIK BUSINESS CYLE larla.....toplumlar SOMURULUR diyor....

tum hareketlerim....BU KITABIMA GOREDIR...toplum somuruldu mu....evet somuruldu....somurulecek bisey kaldi mi....hayir kalmadi....oyleyse...MARS MARS....FEYZA.

bu kitabima gore....

geriye kalan hersey....TEFERRUATTIR....bi poha yaramaz....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

5. sevgili 3520....

son grafimida buyuterek....sabitle bitanem....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

sen bilirsin diye dün eva angelica'nın hayatını anlatmıştım

https://www.instagram.com/evaangelicastratton/

buna birşey demedin emmi ?

ne dersin doğrumyum ?

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ASIL SAVAŞ kimler arasında ?

şimdi bunu anlatacağım.

öncelikle şu kabulüm doğru ise :

dünyada, siyasi, ekonomik, askeri güç ve söz sahipliğinin siyonist ve evanjelistlerin elinde olduğunu kabul edeceğiz.

bunlarda da aynı bizde olduğu gibi 2 kesim var

1. si... ÇULSUZ tayfası... örneğin NATENYAHU... bunlar sayısal olarak çok

bunların dini... (teferruatını çok bilmiyorum ) işte armegaddon savaşı, büyük israil... hz. isa gelecek... bu aşamada savaşta olacakların veya ölenlerin, (bizdeki şehitlik mertebesinde olduğu gibi ) cennete gideceğine inanıyor. GALİBA (okumadım onların kitabını, kuzu emmi belki bilir... inanışları böylemi ? )

dünyada birşeyleri olmadığı için, aynen bizdeki çulsuzlar gibi gözünü cennete dikmiş durumda

ve bu yüzden, sağlıklarında ölmeden bu savaşı çıkarmaya çalışıyorlar... inançları gereği

2. si... multi zenginler tayfası... örneğin TRUMP ve rakıfeller gibiler.. bunalrın sayısı az

bunların dini imanı... PARA aynen bizdekilerde olduğu gibi

kim takar kitabı tevratı

80.000 den kaldıraçlı bitkolin kazıma 1 trilyon dolarlık long vurmuş... para şuan 20 trilyon dolar...

200.000 olsada 300 trilyon dolar olsanın peşinde

ne yapacak cenneti ?... adam cenneti zaten bu dünyada yaşıyor

işte savaş bu iki grup arasında... çulsuz siyonistler ve zengin siyonistler arasında

çulsuzlar biran önce böyük savaşı çıkartıp ALLAH'ı kıyameti koparmaya zorlamanın peşinde ;

zenginler... ''yaw hele ALLAH böyük bi durun... kızım şu benim portföyü bi A4'e yazdır bakayım, na gaden param oldu böyün'' ün peşinde

NOT : bunlardan da zengin en zenginleri vardır... kimdir onlar ?

AK YATIRIM'nan İŞ YATIRIM...

bu ikisi imkb borsasının % 65'ini eline geçirmiştir... borsanın düşmesine hiç izin vermezler

10545 ü geçeceksen, tam 11600 a kadar trend oluşturmak zorundasın

% 10 ediyoru... (kabaca % 12-13 thy, % 15 banka eder )

o yüzden birkaç vakit daha yamuşak yamuşak oynada... şu tahtanın yakasını koyver

o kahverengi ortalamada, tam tamına 3 aylık emek var

bu grafik tutarsa, adımı son kapitalist cycle bükücü olarak denüştürecem

NOT : illaki 10545'ü geçip birşeyler karıştıracaktır... geçerse tüm grafikleri yeniden bi yorumlamam icap eder.

8. Cugap neydi, çözemedim.

Sayfa 329/333 İlkİlk ... 229279319327328329330331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •