Sayfa 709/1005 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,665 - 5,672 arası.

Konu: Viop LXV

1. Fed/Collins: Bu yılın ilerleyen dönemlerinde faiz düşürmenin uygun olacağını düşünüyorum ancak çok şey tarifelere bağlı

25.06.2025 16:48:59 Fed/Collins: Bu yılın ilerleyen dönemlerinde faiz düşürmenin uygun olacağını düşünüyorum ancak çok şey tarifelere bağlı

25.06.2025 16:47:10 Fed/Collins: Fed'in geçen hafta faizleri sabit tutma kararını destekledim

25.06.2025 16:47:07 Fed/Collins: Tarifelerin etkilerini önümüzdeki aylarda daha çok görmeyi bekliyorum

25.06.2025 16:47:01 Fed/Collins: Tarifeler muhtemelen enflasyonu yukarı itecek, büyümeyi ve işe alımları düşürecek

25.06.2025 16:46:07 Fed/Collins: ABD ekonomisi genel olarak sağlam

25.06.2025 16:45:56 Fed/Collins: Para politikası iyi durumda, sabır ve dikkatli olma zamanı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İki emekli yevmiyesi oldu şimdilik
    Tebrikler dayuuuuuuuu

Ben siftah yapamadım, endekis vob günboyu ne düşüyü ne çıkıyı

Flat flat izliyorum çalıdibinden

Düşsede alsak, çıksada satsak deye
    Hamdım Piştim Yandım

3. 2019 dan başlayan trende ancak ve ancak AYLIK ve 3 AYLIK da bakabilirsin..haftalık günlük saatlikte trend yönü için bakamazsın..
    eğer büle bakarsan 2008 i görmezsin..yalancı dersin, şimdi sistem değişti dersin..bademliler ele geçirmiş virmezler aşşağı dersin..hahoy dersin..
    zaten senin gibiler için hazırlandı haftalık w..
    tekrar tecavüz sahası inşa edebilir miyiz derdindeler..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Is Bankasi Genel Muduru Hakan Aran, Temmuz ayinda 350 baz puan faiz indirimi bekliyorum demis.
    Bu beni kurtarmıyor 500 bp olursa anlaşırız Kendisini cidden tebrik ederim çok uzun zamandır hep piyasayı doğru yönlendirici mesajlar vermiştir. İnşallah ileride çok daha güzel mevkiilere gelir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    sindoma dayu, 2019 da başlayan trendde, yön için günlük bakamazsın, haftalıkta da bakamazsın..
    itirazı olan var mı..buyursun..en düşük AYLIK BAKABİLİRSİN..
    sonra da 2008 e inanmıyorum diyorsun dayucum..büle bakarsan dersin tabii..
    ders mi verecem size ben burda..
    ben sizler kadar teknikten anlamam evde küre var ışıklı basıyorum nerde durursa
    TREND üzerine koyarak başlar 4 katlı ev gibi düşün en son kat AYLIK dır .
    günlük temeldir , haftalık ara katlar , aylık çatı yukarda attığım grafta temel çalışması var ama kat çıkabilmesi için para gerekli katı çıkarsa çatısı 3 dolar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tebrikler dayuuuuuuuu

Ben siftah yapamadım, endekis vob günboyu ne düşüyü ne çıkıyı

Flat flat izliyorum çalıdibinden

Düşsede alsak, çıksada satsak deye
    Mal mı aldıracam sanıyorsun senin Dayuya. Olursa kimse reaksiyon gösteremesin diye piyasanın pekte beklemediği an bir çubuk sen sağ ben selamet. 30 Haziran kafalarda hep soru işareti var. Şartlar bana göre uygun.

Bugünün tahtaları HALKB VAKBN TCELL ASELS kabul edelim adamlar yapıyor bu sporu.

7. olmaz sindoma dayu..olmaz.olmaz..
    formun geneline diyorum..isim farketmez ..üstad müstad herkes dahil..
    2019 dan başlayan trendin bir dalga yapısı var..bu yapı en az AYLIK da oluşmuştur..
    bu aylığın çizdiği tablonun altındaki tabloda yapı bozulur..bakamazsın..yok üle bir lüxün..
    bu AYLIĞI yorumla bana..
    var mı cesaretin..yok..çünkü 2008 devreye giriyor değil mi..
    cesaretiniz olsun..çat çat söyleyin..
    işte o zaman aynı şeyleri konuşacaz..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    olmaz sindoma dayu..olmaz.olmaz..
    formun geneline diyorum..isim farketmez ..üstad müstad herkes dahil..
    2019 dan başlayan trendin bir dalga yapısı var..bu yapı en az AYLIK da oluşmuştur..
    bu aylığın çizdiği tablonun altındaki tabloda yapı bozulur..bakamazsın..yok üle bir lüxün..
    bu AYLIĞI yorumla bana..
    var mı cesaretin..yok..çünkü 2008 devreye giriyor değil mi..
    cesaretiniz olsun..çat çat söyleyin..
    işte o zaman aynı şeyleri konuşacaz..
    Pek peh peh… nasilda piyasaya yon veriyor. Blackrock mubarek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 709/1005 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz