Hocam Amerikan YÜksek Mahkemesinin dava kabul edilme / redetme vs gibi süreçlerini chatgpt ye yaz. sana cevabı veriyor. Zekanızın yetmediği yerde yapay zeka kullanmaktan çekinmeyin.
Cumhurbaşkanı Erdoğandan F-35 talebi: Trump'a ilettim, görüşmeler başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile görüşmesine değinerek, F-35'lerden vazgeçmiş değiliz. Sayın Trump ile yaptığımız görüşmelerde konuyu ele aldık, teknik düzeyde görüşmelere başlandı. İnşallah ilerleme sağlayacağız dedi.
KAYNAK : https://m.haber7.com/amphtml/siyaset...smeler-basladi
YTD
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda'nın Lahey kentindeki NATO Zirvesi'nden dönüşte uçakta soruları yanıtladı. Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'la görüşmesiyle ilgili olarak sorulan soruya yanıt verdi; Bölgemizin ihtiyacı, daha fazla barış, daha fazla huzur ve daha fazla istikrardır. Tüm bu konularda çözümleri içeren yaklaşımımızı Sayın Trumpa aktardık ve kendisinden bu konuda destek bekliyoruz. Trump önerilerimize olumlu yaklaştı, dedi.
Görüşmelerinde Trumpın Eğer çözüm için Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin İstanbula veya Ankaraya gelirse, ben de İstanbula veya Ankaraya gelirim. dediğini aktaran Erdoğan, Gerekli görüşmeleri yapıp bir an önce buluşmayı inşallah sağlarız,ifadelerini kullandı.
Dostum Trumpla Türk-Amerikan ilişkilerinde yeni bir dönemin kapısını aralıyoruz, diyen Erdoğan, Trumpla bizim aramızda telefon diplomasisindeki süreç, bugüne kadar 24 saati geçmemiştir. Aradık mı, 24 saat içerisinde karşı taraf hemen döner.
Zaten sağ olsun ABD'nin Türkiyede ki yeni büyükelçisi bu konularda çok hassas, ifadelerini kullandı.
Erdoğan ayrıca Biz F-35'lerden de vazgeçmiş değiliz. Projeye dönüş ile ilgili niyetimizi muhataplarımızla görüşüyoruz. F-35 programı, teknik olduğu kadar siyasi bir süreçtir, dedi.
YTD
Yer İmleri