Sayfa 723/766 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733 ... SonSon
Arama sonucu : 6126 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: Viop LXV

1. böyle bakacaksın grafiğe..bilmiyorsun dayucum..öğreneceksin..madem laf söylüyorsun bunu da bilmen lazımdı..bak sayende birilerine jeton düşmüştür..5500 demişim..falan..banane 5500 den..bu sembolik rakam dedim kaç defa..
    bize önemli olan biten trendin dip yapmasıdır..her rakam kabulüm..yeterki dip çalışması görelim..
    neyde görelim..
    uzun vade grafikte görelim..aylık da görelim..3 aylık da görelim..

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    böyle bakacaksın grafiğe..bilmiyorsun dayucum..öğreneceksin..madem laf söylüyorsun bunu da bilmen lazımdı..bakın sayende birilerine jeton düşmüştür..
    seni o grafların içine karıştırırım o gün burada olmayacan senin gibiler çok geldi geçti hala macd aşağı inecek diye bekliyor işte ogun ne olduğunu öğrenirsin burada zırvaladığın zamanlar gelir aklına
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben görmedim nerede
    O geldimi bi tarafa sert kırılım olmuştur şimdiye kadar hiç sekmedi. Şimdi nickini yazarsam ifşa olur. Yakında kendini belli eder başganım hemen anlarsın
    Hamdım Piştim Yandım

4. grafiğe bak dedin baktık..hatalı olduğun yerleri söyledik..
    varsa sen de benim hatamı söylemen gerekirdi..yanlış oldu yaptığın..bizim problemimiz bu zaten..
    hatamızı kabul etmiyoruz..
    o yüzden dedimki formda kaç tane teknikçi var düzgün işi bilen..
    aynı kulvarda değiliz dayucum..sinir yapma..

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    grafiğe bak dedin baktık..hatalı olduğun yerleri söyledik..
    varsa sen de benim hatamı söylemen gerekirdi..yanlış oldu yaptığın..bizim problemimiz bu zaten..
    hatamızı kabul etmiyoruz..
    o yüzden dedimki formda kaç tane teknikçi var düzgün işi bilen..
    sen harbiden kamilsin buraya geldiğinden beri senin kafada bir tane daha çıktımı 5500-7200 demeyle başladın 8500 kadar geldin yok o uymuyor bu uymuyor boş işler ama öğreneceksin
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. bu durumu ara ara hatırlatırım..emme anlamayan bilmeyen bana cevap yazmasın..
    hem diyorsunuzki 100 kez aynı şeyleri yazıyorsun hem de 1 tanesini bile anlamamışsınız..
    sindoma dayu gibi..

7. Öz hakiki vobcu, alemin gelmiş geçmiş cizgilerin efendisi, grafike inanmaz, çünkü grafiği o çizer
    Bakalım ne tarafa cizik
    Hamdım Piştim Yandım

8. karaduman bak bu grafta senin gibi macd aşağı gelsin diye 60 da bekleyen var sonra ne olmuş öğren uygulamalı anlatıyoruz yine anlamıyorsun
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 723/766 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •