Sayfa 727/1005 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: Viop LXV

1. borsada olmaz olmaz derler..mümkün tabi..zararına ben de satmadım hisse..
    1 tanesi hariç, o da borsadan çıktı, öyle aldı elimden..
    ama düşüşe yakalandıysam yönetmim şu olurdu; kağıdıma güvenmiyorsam yani, daha sağlama geçip ve üstüne maliyet düşürüp beklerdim..bu yöntem en azından psikolojik olarak iyi gelir, bilirsinki zarar çıkacak..bu rahatlık çok önemli..

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Gündemdeki haberlere göre BİST bir yön arayışında. Fiyatın yükseltilip göstergelerin soğutulabileceği seçeneği de masada olmalı bence. Ben BİST 100 9 bin stopla 4 bin liralık hissemi tutacağım abi. 4 bin liralık hisseye stop koysan ne olur koymasan ne olur diyeceksiniz ama 4 bin lira, 4 bin liradır abi.

Alttaki isimlere baktım da bayanlar da okuyor burayı.

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    borsada olmaz olmaz derler..mümkün tabi..zararına ben de satmadım hisse..
    1 tanesi hariç, o da borsadan çıktı, öyle aldı elimden..
    Bizim bir arkadaş vardı, kantinciydi. Hissesini aldığı şirketin tahtası kapandı. Ta şirkete gitmiş, genel müdüre yalvarmıştı. Parasını almıştı. Bugünün parasıyla 30 bin lira.

4. çok kağıt geldi geçti..yıllar önce gözaltı pazarları vardı..benzer uygulama var mı şimdi sanmıyorum..
    günde sadece 30 dakika işlem gören kağıtlarla uğraştık..cahil cesareti..
    batık kağıtlar normalde bunlar..
     Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Bizim bir arkadaş vardı, kantinciydi. Hissesini aldığı şirketin tahtası kapandı. Ta şirkete gitmiş, genel müdüre yalvarmıştı. Parasını almıştı. Bugünün parasıyla 30 bin lira.

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    çok kağıt geldi geçti..yıllar önce gözaltı pazarları vardı..benzer uygulama var mı şimdi sanmıyorum..
    günde sadece 30 dakika işlem gören kağıtlarla uğraştık..cahil cesareti..
    batık kağıtlar normalde bunlar..
    Şimdi şahsen ben anlamadım.
    Borsa yükselecek mi düşecek mi?
    Bir açık açık yazar mısın?

6. Memedabi geldin mi.
    Geldiysen hoş gelmişsin.

7. ama biz farklı bir tartışma yaptık..
    ben dedimki 2019-2024 trendi bitti ve dip görülmedi..sindoma demek isterki ( hala tam anlamayadım ne dediğini) -sanırım yani- dip bitti alınır..ve dediki yine sindoma dayu, dolar bazlı rsi 2008 ile benzer.. ben dedimki hayır çok fark var..
    sonra o ağladı gitti..neden ağladı gitti anlamadım..

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Şimdi şahsen ben anlamadım.
    Borsa yükselecek mi düşecek mi?
    Bir açık açık yazar mısın?

8. neyse espri bir yana, şuan haftalıklarda ya da daha kısa göstergelerde dip görüntüsü hakim..
    bu yukarı potansiyeldir..( sindoma tarzı )
    ama daha büyük resimde tartışma konusundaki durum yani, aylık ve 3 aylıklarda dip görülmediğinden ve bu durumun olması büyük olumsuzluklarla olacağından bu aşamaya adım atmaktan çekindi borsamız..
    şuan belirsizlik var..ama aylıkların bu durumu olmasaydı belrsizlik zaten almayacaktı diyorum ve kaçıyorum..

haftalık bazda al sinyali üretmiş..yukarı bekleyenlerin umudu; bu sinyal devam ederse bir süre kaptırır yukarı..
    olumsuz gelişmeler olmazsa..9660 şuan için haftalık direnç gibi gördüm..
    ama öbür tarafta aylıkların durumu var, inanma diyor..yakacaklar seni diyor..
    aylıklarla -haftalıkların savaşını izleyecez..

yatırım tavsiyesi değildir..

Sayfa 727/1005 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •