Sayfa 332/359 İlkİlk ... 232282322330331332333334342 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,059
    sn kuzu,
    ben sünni İslamın ne olduğunu Afganistanda gördüm... İranın ne olduğunu çözeli çok olmadı... FG ve ekibinin ne olduğunu 2005-6 yıllarında söylediğimde herkes benim düşmanımdı. onlarla bir olup bana karşı mücadele edenler sonradan çooookkkk mühim yerlere gelip birlikte iş yaptıklarını değil de diğer fetöcüleri avlamış gibi yaptılar...

bunlar hepsi geçmişte kaldı ben garip bir çocuk bakıcısı ve başarısız bir çiftçiyim. oğlum küçük ( henüz 1.5 yaşında) olmasa zaten dünya ile ilgilenmeyeceğim...

bir fıkra yazayım sizin yörelerden...

bir genç gelir doktor hanım yapamirem... doktor ilaç verir kullan bakalım gene görüşelim sonuçta gelir yapamirem... bu defa tetkikler ilaçlar artar vs adam gelir yapamirem... sonuçta doktor soyun lan der ve kendisi de soyunur... bir müddet sona hani yapamıyordun işte yapıyorsun ya dediğinde erzurumlu doktor hanım yapamirem yapamirem emme bulanirim de yapamirem bulursam yapirem der...

İslamcıların büyük çoğunluğu bulduklarında erdemlerini kaybettiler... Jet skileri gördüklerinde hele de muta nikahlarında halvet olduklarında kılıfları bile uydurmaya gerek görmediler...

İsrail ve İran mı . yesinler birbirlerini... ipi tutanlar kendileri bahaneleri kendileri vermekteler ve bir şekilde ikisi de rejimlerini sürdürmek peşindeler. sevgili ülkem keşke bunların üzerine basıp ilerlese diyeceğim ama nerede...

İtirazım Kuranda geçmeyen ifadelere idi. meramım açıktır... halka bir şey anlatmak zor ki ne zor çoğu zaman saçmalarını dinlemek yerine oğlumla olmayan sohbetler etmek daha hoş.... el öpmek ise bende olsaydı şu sırlar garip çiftçilik yerine bşka şeylere yelken açıyor olurdum. bu yüzden el sıkmayı tercih ediyorum...

sevgili tovbekar....

cok guzeldi....eline saglik....seni sevmem bosuna degilmis.....degerli insansin....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bizdekiler daha çok İngilizci.

İngiliz muhipler cemiyetinden bu yana.
    doktor....cok fenasin sen yaw....

buyuk INGILIZ dusunuru....kadir misiroglu

buyuk evliyaullah....KIBRIS INGILIZDIR....PRENS CHARLES GIZLI MUSLUMANDIR....diyen....

NAZIM GIRBISI yi kastediyorsun....ikiside ingilizden cok para aldilar....

biri.....keske yunan kazansaydi....deyip...GEBERDI.

oburu....PAPA ya giderek....gunahlarini itiraf edip....GEBERDI....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4. Bu bizim İslam'cıları anlamak zor.

Sosyal medyada en ufak bir kritik'e bile umulmadık saldırılarda bulunuyorlar ama bu Cübbeli bizim dini değerlerimizi yerle bir ediyor demiyorlar nedense.

Rahmetli Kemal Sunal'a bile laf atıyorlar zaman zaman, filmlerinde bizi çok aşağıladı diye.

Bu Cübbeli palyoçosu nedense hoşlarına gidiyor olmalı.

5. By kuzu
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,104
     Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Değerli kardeşim Güneysunun annesi hakkın rahmetine kavuştu.

Cenazesi yarın (salı günü) ikindi vakti Adatepe İmdat vakfı camisinden kaldırılacaktır.

Merhumeye Allahtan rahmet dilerim
    Mekanı cennet olsun. 🙏🙏
    Svg Abim BaBo ve Kardeşim Medwig

2 Mustafa

cenaze namazaına kadar gelerek acımı paylaştı,

kendilerine buradan da teşekkür ederim..

zor bir ay geçirdim, hastane, ameliyat, 10 gün servis, 16 gün yoğun bakım,

ve annemi sonsuzluğa uğurladım..

basağlığı yazan tüm forumdaşlara teşekkürler..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    doktor....cok fenasin sen yaw....

buyuk INGILIZ dusunuru....kadir misiroglu

buyuk evliyaullah....KIBRIS INGILIZDIR....PRENS CHARLES GIZLI MUSLUMANDIR....diyen....

NAZIM GIRBISI yi kastediyorsun....ikiside ingilizden cok para aldilar....

biri.....keske yunan kazansaydi....deyip...GEBERDI.

oburu....PAPA ya giderek....gunahlarini itiraf edip....GEBERDI....

Naksiler Anglo Saksoncu-Amerikancidir

Nurcular ve Suleymancilar Almancidir

haaa asagidakilerin 99% haberi bile olmaz. bu "adamcilik" tepede olur

Bu ulkede her kayda deger yapinin ister siyasi parti olsun, ister tarikat ister sivil toplum orgutu, ister HOLDING hepsinin arkasinda

Ya Ingiliz, Amerika (bazen bu ikiside birbirine girer)
    Ya Almanya - Avrupa

vardir. Istisnasiz.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    hadi üşenmeyeyim , onuda çizeyim

8500 'e çok yaklaşmadan son 1 kere bi 8'li rakam yakabilir

ondan sonra 9900 ün üzerine geçip 10100--10200 leri zorlayacaktır...

UNUTMAYIN bu hareket yalandır... sırtındaki şortçuyu dökmek için yapılacak hamledir.

çünkü: bist orta vade de 9900'i asla geçemez

en sağdaki sarı direk neyin nesi peki ?

umutlar iyice kırılır... herkes şorta inandırılır... işte o zaman o direk atılır...

onun zamanı bilinmez, PALA bilir onu... 4 ay sonrada olabilir, 1 sene sonrada
    evet 2 ay 99'u geçirtmedik.... bence başarılı

ama asla aşağıya da vermiyorlar... vermediler

zaten fiyat yeşil üstüne geçti... bu durumda yeşil ve kırmızı stoplu long oynanır

yeşil üstüne geçtiğinde şortçuya ne kadar sokabilecklerinin, nasıl ganırttıracaklarının bazı örnekleri bu grafikte mevcut

9900 direncinde artık ben yokum... geçilebilir yane

zaten direnç noktasıda 9800 e gelmiş

Sayfa 332/359 İlkİlk ... 232282322330331332333334342 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •