sn kuzu,
ben sünni İslamın ne olduğunu Afganistanda gördüm... İranın ne olduğunu çözeli çok olmadı... FG ve ekibinin ne olduğunu 2005-6 yıllarında söylediğimde herkes benim düşmanımdı. onlarla bir olup bana karşı mücadele edenler sonradan çooookkkk mühim yerlere gelip birlikte iş yaptıklarını değil de diğer fetöcüleri avlamış gibi yaptılar...
bunlar hepsi geçmişte kaldı ben garip bir çocuk bakıcısı ve başarısız bir çiftçiyim. oğlum küçük ( henüz 1.5 yaşında) olmasa zaten dünya ile ilgilenmeyeceğim...
bir fıkra yazayım sizin yörelerden...
bir genç gelir doktor hanım yapamirem... doktor ilaç verir kullan bakalım gene görüşelim sonuçta gelir yapamirem... bu defa tetkikler ilaçlar artar vs adam gelir yapamirem... sonuçta doktor soyun lan der ve kendisi de soyunur... bir müddet sona hani yapamıyordun işte yapıyorsun ya dediğinde erzurumlu doktor hanım yapamirem yapamirem emme bulanirim de yapamirem bulursam yapirem der...
İslamcıların büyük çoğunluğu bulduklarında erdemlerini kaybettiler... Jet skileri gördüklerinde hele de muta nikahlarında halvet olduklarında kılıfları bile uydurmaya gerek görmediler...
İsrail ve İran mı . yesinler birbirlerini... ipi tutanlar kendileri bahaneleri kendileri vermekteler ve bir şekilde ikisi de rejimlerini sürdürmek peşindeler. sevgili ülkem keşke bunların üzerine basıp ilerlese diyeceğim ama nerede...
İtirazım Kuranda geçmeyen ifadelere idi. meramım açıktır... halka bir şey anlatmak zor ki ne zor çoğu zaman saçmalarını dinlemek yerine oğlumla olmayan sohbetler etmek daha hoş.... el öpmek ise bende olsaydı şu sırlar garip çiftçilik yerine bşka şeylere yelken açıyor olurdum. bu yüzden el sıkmayı tercih ediyorum...![]()
![]()
![]()
Yer İmleri