Sayfa 733/857 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon
Arama sonucu : 6852 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    MAY milletin an...nı ağlattı,küfürle uğurlandı. Değer miydi?
    Ben aldım yıla yakın bekledim kar zarar yapmadan sattım.(enflasyon zararı)
    Kötü hisse yoktur,kötü zamanlama vardır.
    Örneği Tektu.
    Zor bir tahta idir TEKTU... Hele MAY için söylenecek söz yok, tahtada tek kademe oynatmıyordu isterse... 1 yılda kaçtı iseniz yine karlı sayılırsınız, çok uzun beklettiği oldu.

Dediğimiz igibi zamanlama çok önemli... Zamanlamayı tutturursanız çok para kazandıran tahtadır TEKTU...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,802
    Blog Entries
    6
    TEKTU yu ayhan başkana sorun o anlatsın ne ızdırap bir kağıt olduğunu. 10 sene önce vatandaşı kan ağlattı

Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Zor bir tahta idir TEKTU... Hele MAY için söylenecek söz yok, tahtada tek kademe oynatmıyordu isterse... 1 yılda kaçtı iseniz yine karlı sayılırsınız, çok uzun beklettiği oldu.

Dediğimiz igibi zamanlama çok önemli... Zamanlamayı tutturursanız çok para kazandıran tahtadır TEKTU...
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

3.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Atayacaksa kendine düşüş marj yaratmaliydi. Buralarda o haber gelirse 8000 e kadar veriler. Eger vadeyi 9800 10250 arasinda karsilasaydi kilicdarin gelme ihtimali cok yuksekti. Mahkemeyi 9100 9200 arasinda bekleyip mahkemedeki erteleme haberi ile yukari alacaklar. Maksimum 9800 10000 e kadar. Sonra mokoko forever olur bence
    yukarı cıktıkca kafasına mal yiyeceğini biliyor...

mal yemek için para lazım oda yok...

dipte fiyatlamayı yapıp dahada dibe gidecekler...

yada demokrasiye uyup seçileni seçildiği gibi bırakacak...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis pozisyon alırken haber et ben koşup anektarları saklayayım. Kimsecikler almasın başına bişi gelmesin
    Daytradeci olaraktan vobda mutlak kazanmalısınız dayucuğum yohusa paralar Bozkurt dayuya gider.
    Az kaldı geliyor, sıkı dur
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku

3 den hızlıca 9 yapmış erken haber eden olsaydı yarı yolda trene binerdim
    7 ye düzeltme yapsın alırım, giden gidiyor, bilmek imkansız

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Daytradeci olaraktan vobda mutlak kazanmalısınız dayucuğum yohusa paralar Bozkurt dayuya gider.
    Az kaldı geliyor, sıkı dur
    dayı aselsan dan kazandığım güzel parayı az önce gümüş ons da yarısını orada ki speğe vermek zorunda kaldım malesefff...............sen ne yaptın....

7. tektu ve martı paralel turizm hisseleri
    eskiden 100$ a konaklama vardı, şimdi 600$ altı yok
    dolar bazında son 2 yılda fiyatlar 6X artt
    hatta geceliği 2200$ olan hotel bile TR de mevcut
    İster inanın ister inanmayın

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dayı aselsan dan kazandığım güzel parayı az önce gümüş ons da yarısını orada ki speğe vermek zorunda kaldım malesefff...............sen ne yaptın....
    Dayucuğum endekis vobda işlem yapamadım, çalıdibinde bekliyorum ama spottan biraz mal aldım 145 asels gözüme ucuz geldi, sencede ucuz değil mi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 733/857 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •