Sayfa 745/979 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon
Arama sonucu : 7826 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bugunun hikayesi neydi?
    Vadelide ki hareketi hangi olaya bağlamalı?

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    cahepe davasın tedirginliği var....

2. Smile

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    bam bam bam

longuna short
    shorttuna short

iki fiyat aralığına sıkıştır prim al

fiyat aralık dışına çıkar ve ben poz ayarlayamazsam, sigortacı olarak kaza yapan poz.ların tazminatını ödeyip gümleyebiliyorum.
    hmm kazandıgınız belli burda yanlıs fıyatlandırmalr oluyor mu? mesela bu hafta coinbase de 10 dolarlık call opsıyonu 100 000 usd kazandırdı oyle firsatlar yakaladiniz mi hic?

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    cahepe davasın tedirginliği var....
    haftanın 4 günü düşmek için sebep bulabiliyor..
    Bugün istikrarlı ara vermeden sürekli düştü.. short ciddi prim yaptı.
    2 gün önce LONG'a açılışta verdiğini yarın sabah sıfırlayarak hesaba kapatır gibi..

Bizde akşama kadar düşünürüz. Chp mi? iran mı??

Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    burada genelde hisse konuşuluyor.. dolar kontratıyla ilgilenen yok galiba..
    doların baskılandığı ortamda.. dolar artışı faizden düşük kaldığında.. dolarda short olmak kazandırmaz mı..
    hemde çok güzel kazandırır..... Risk nedir ? ansızın yapılacak bir devalasyon her şeyi bir anda siler....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,242
     Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    burada genelde hisse konuşuluyor.. dolar kontratıyla ilgilenen yok galiba..
    doların baskılandığı ortamda.. dolar artışı faizden düşük kaldığında.. dolarda short olmak kazandırmaz mı..
    normal olsa mantıklı ama bu kadar baskılanmış (kendinizde vurgulamışsınış zaten) short açmak faizden 3-5 kuruş fazla kazanıcam diye , ipi bi boşalırsa nereye gider meçhul.

2018 de 8/8/2018 / 13/8/2018 3-5 günde topu diktim 1 ay öncesinde 120,000 tl ye daire satmıştım , toplamda 7-8 daire param puff oldu, üstüne 350,000 tl de borçlandım (-Bakiye ye düşerek) borcu 5 seneye bölmüştük 2 sene 4 ay borç ödedim bitirdim.
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Bear_Bull zor bir iş yapıyorsun. Düzgün adamsın işlerin rast gitsin. Tekrar İtibar puanı veremiyorum buradan yazmak istedim.
    teşekkür ederim.
    buradaki tüm arkadaşların işi rast gitsin
    bir avuç insan kaldık
    Bear_Bull
    @BearBull26

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,242
     Alıntı Originally Posted by wolvorine Yazıyı Oku
    hmm kazandıgınız belli burda yanlıs fıyatlandırmalr oluyor mu? mesela bu hafta coinbase de 10 dolarlık call opsıyonu 100 000 usd kazandırdı oyle firsatlar yakaladiniz mi hic?

piyasada o şekil olması gerekenden çok farklı fiyat yakalarsam
    emri gerçekleştiriyorum
    zaten zararı 150,000 tl üstü ise yanlış emrini biraz uyanıksa iptal başvurusu ile iptal ettirebilir

öylesi 1 kere denk geldi iptal oldu yakaladıklarım

diğer türlü 1-10 lotluk ufak emirler denk gelirse bende yakalarsam
    yanlış yapan kişiyi bulup yarısını geri veriyorum

bulamazsam da o kişinin hayrına dağıtıyorum.

benim işim (hıncım) piyasa yapıcılarla 2018 in acısını piyasa yapıcılara karşı işlem açarak çıkarıyorum.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    normal olsa mantıklı ama bu kadar baskılanmış (kendinizde vurgulamışsınış zaten) short açmak faizden 3-5 kuruş fazla kazanıcam diye , ipi bi boşalırsa nereye gider meçhul.

2018 de 8/8/2018 / 13/8/2018 3-5 günde topu diktim 1 ay öncesinde 120,000 tl ye daire satmıştım , toplamda 7-8 daire param puff oldu, üstüne 350,000 tl de borçlandım (-Bakiye ye düşerek) borcu 5 seneye bölmüştük 2 sene 4 ay borç ödedim bitirdim.

teşekkür ederim.
    buradaki tüm arkadaşların işi rast gitsin
    bir avuç insan kaldık
    Matematik Artık İşe Yaramadığında
    5 Ağustos 2024 Pazartesi'yi hatırlıyor olabilirsiniz.
    Piyasalarda kötü bir gün olarak adlandırmak bile durumu açıklamaya yetmez.
    Japonya'nın endeksi Nikkei %12,40 düştü - 1987'deki Kara Pazartesi'den bu yana en kötü tek günlük düşüş.

Satış dalgası Japonya'da başladı ancak hızla Asya'ya, ardından Avrupa'ya ve en sonunda ABD'ye yayıldı.
    Toplamda, küresel piyasa değerinde 5 trilyon doların üzerinde bir değer sadece bir günde yok oldu.

Ve sadece hisse senetleri değil. Petrol, diğer emtialar, Bitcoin - aklınıza ne gelirse - her şey etkilendi.

Ancak kayıplardan daha çarpıcı olan şey hızdı. İşler o kadar hızlı gelişti ki, deneyimli piyasa uzmanları bile hazırlıksız yakalandı.

O günün sabahı bizde de hisseler tabana yakın açmıştı..

8. gercekten isiniz cok zor piyasa yapicilara karsi, cok buyuk avantajlari var heryerde. bol kazanclar

Sayfa 745/979 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •