normal olsa mantıklı ama bu kadar baskılanmış (kendinizde vurgulamışsınış zaten) short açmak faizden 3-5 kuruş fazla kazanıcam diye , ipi bi boşalırsa nereye gider meçhul.
2018 de 8/8/2018 / 13/8/2018 3-5 günde topu diktim 1 ay öncesinde 120,000 tl ye daire satmıştım , toplamda 7-8 daire param puff oldu, üstüne 350,000 tl de borçlandım (-Bakiye ye düşerek) borcu 5 seneye bölmüştük 2 sene 4 ay borç ödedim bitirdim.
teşekkür ederim.
buradaki tüm arkadaşların işi rast gitsin
bir avuç insan kaldık![]()
Bear_Bull
@BearBull26
piyasada o şekil olması gerekenden çok farklı fiyat yakalarsam
emri gerçekleştiriyorum
zaten zararı 150,000 tl üstü ise yanlış emrini biraz uyanıksa iptal başvurusu ile iptal ettirebilir
öylesi 1 kere denk geldi iptal oldu yakaladıklarım
diğer türlü 1-10 lotluk ufak emirler denk gelirse bende yakalarsam
yanlış yapan kişiyi bulup yarısını geri veriyorum
bulamazsam da o kişinin hayrına dağıtıyorum.
benim işim (hıncım) piyasa yapıcılarla 2018 in acısını piyasa yapıcılara karşı işlem açarak çıkarıyorum.
Bear_Bull
@BearBull26
Matematik Artık İşe Yaramadığında
5 Ağustos 2024 Pazartesi'yi hatırlıyor olabilirsiniz.
Piyasalarda kötü bir gün olarak adlandırmak bile durumu açıklamaya yetmez.
Japonya'nın endeksi Nikkei %12,40 düştü - 1987'deki Kara Pazartesi'den bu yana en kötü tek günlük düşüş.
Satış dalgası Japonya'da başladı ancak hızla Asya'ya, ardından Avrupa'ya ve en sonunda ABD'ye yayıldı.
Toplamda, küresel piyasa değerinde 5 trilyon doların üzerinde bir değer sadece bir günde yok oldu.
Ve sadece hisse senetleri değil. Petrol, diğer emtialar, Bitcoin - aklınıza ne gelirse - her şey etkilendi.
Ancak kayıplardan daha çarpıcı olan şey hızdı. İşler o kadar hızlı gelişti ki, deneyimli piyasa uzmanları bile hazırlıksız yakalandı.
O günün sabahı bizde de hisseler tabana yakın açmıştı..
gercekten isiniz cok zor piyasa yapicilara karsi, cok buyuk avantajlari var heryerde. bol kazanclar
Yer İmleri