Sayfa 338/342 İlkİlk ... 238288328336337338339340 ... SonSon
Arama sonucu : 2735 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    TERA'ya nazar mı değdi..?

Ya da TERA operasyonu mu başlattılar?

E artık ayıp olmazsa biraz başlasın yani..Millet 259 TL den mal almak için bekliyor !!! Sonuçta bu TERA Yatırım Bankası.. Öyle basit bir aracılık şirketi değil haniii..

Bu millete bu fiyatlar az bile.

2. FROTO ya hep bakıyoruz o da bize bakıyor. 96 yı aşarsak vitese geçmiş olur ama 96 ya daha çok yol var. Hadi diyelim 96 ya doğru yol almak yerine 79 un altına indi, o zaman ne yapacağız? 79-96 arası bana mayınlı bölge gibi gözüküyor, bu marj robotların treyd bölgesi..
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3. FROTO nun bu bölgeden kurtulamayıp hissenin trendsiz bir şekilde +-%10 luk geniş bir kanal içinde yatay hareketini sürdürmeye devam etmesi (aynen EREGL nin başına geldiği gibi) beni en çok tedirgin eden mevzudur. El mahkum seyretmeye devam.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

4. Front running mevzusu zaten hep benim kafamı kurcalıyor. 30 endeks kağıtlarının çoğunda oluyor bu ama galiba FROTO da biraz fazla oluyor gibi, belki de yanılıyorumdur. Aslında yasal olmayan bu yöntem Robotların ve Algoların ödediği yüklü harçlar yüzünden elde ettikleri imtiyaz kapsamında yasal hale sokuluyor.

5. Vişne Madencilikte 1 milyar TL yi aşan bir hacim eşliğinde 629 TL de kapı gibi duruyor hisse. Bravo adamlara, hisseyi havada asılı tutma gücüne sahipler.

6.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Front running mevzusu zaten hep benim kafamı kurcalıyor. 30 endeks kağıtlarının çoğunda oluyor bu ama galiba FROTO da biraz fazla oluyor gibi, belki de yanılıyorumdur. Aslında yasal olmayan bu yöntem Robotların ve Algoların ödediği yüklü harçlar yüzünden elde ettikleri imtiyaz kapsamında yasal hale sokuluyor.
    Aynen öyle TH..
    Yasal olmayan demesek daha iyi bence. Zira BİST bu konuda co location server lardan HFT prg leri ücretlendirerek müthiş gelir elde ediyor. Sonuçta o zaman niye co location a izin veriyorsun.?

Cevap feci gelir elde ediyor... Kim kime dum duma gibi bir durum. Front running yapan prg ler özellikle kripto larda aşırı etkin.

7. ABD borsası yeni zirve yaptı. DAX tarihi zirvesinin hemen altında. BİST 100 endeks hadi yeni zirve yapmasın ama 10 bini üstüne çıkıversin bir zahmet.

8.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Vişne Madencilikte 1 milyar TL yi aşan bir hacim eşliğinde 629 TL de kapı gibi duruyor hisse. Bravo adamlara, hisseyi havada asılı tutma gücüne sahipler.
    Yani gerçekten inanılmaz bir olay.. Bu kadar cahillik ne ile açıklanabilir ??? Ondan sonra intihar edeceğim..

Sayfa 338/342 İlkİlk ... 238288328336337338339340 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •