Sayfa 763/1005 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Viop LXV

Ne demiş şair........................

Olsun be aldırma Yaradan yardır...
    Sanmaki zalimin ettiği kârdır...
    Mazlumun ahı indirir şâhı...
    HERŞEYİN BİR VAKTİ VARDIR ...........

Vakit geldiğinde hak tecelli eder....kimsenin ahı kimsede kalmaz............

2. iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max, dört muhteşem kaplamada satışa sunulacak: siyah titanyum, doğal titanyum, beyaz titanyum ve çöl titanyumu. Ön siparişler 13 Eylül Cuma günü başlayacak ve satışa sunulma tarihi 20 Eylül Cuma günü olacak.9 Eyl 2024

Helal olsun CHP'ye 2024 satışa çıkan modeli 2023 'te dağıtmış

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max, dört muhteşem kaplamada satışa sunulacak: siyah titanyum, doğal titanyum, beyaz titanyum ve çöl titanyumu. Ön siparişler 13 Eylül Cuma günü başlayacak ve satışa sunulma tarihi 20 Eylül Cuma günü olacak.9 Eyl 2024

Helal olsun CHP'ye 2024 satışa çıkan modeli 2023 'te dağıtmış
    Boşver yorma kendini bunlar kendi yolsuzluklarını görmezler başkasına ya çamur atarlar yada bire bin katarlar bir lira çalan milyonları çalandan daha suçludur bunlara göre onlar yapar günah işleme özgürlüğü olur sen yaparsan suçlu olursun azıcık omurgalı olsalar zaten bunlar yaşanmayacakta neyse gece gece sinirlerimi zıplatmayayım

Kusura bakmayasın
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Boşver yorma kendini bunlar kendi yolsuzluklarını görmezler başkasına ya çamur atarlar yada bire bin katarlar bir lira çalan milyonları çalandan daha suçludur bunlara göre onlar yapar günah işleme özgürlüğü olur sen yaparsan suçlu olursun azıcık omurgalı olsalar zaten bunlar yaşanmayacakta neyse gece gece sinirlerimi zıplatmayayım

Kusura bakmayasın
    Gerçek MÜSLÜMAN olsalar bunlar yaşanmaz.

G.Kore yi 10 katlardık o kadar. Güneş paneli işi ve ruzgar işi ile rusyadan gaz bile almazdım.
    Akkuyuda aynı s400 gibi başa bela hiç bir şey olmasa doğamıza zarar.kanadalılar altın işi siyanür katliamı ve sonuç burada ot bitmeyecek su kullanılamıyacak.

Ben 1 TL çalanı bile affetmem ve olmayan çalmayı yıkıyorlar Masumlara bu öncedende yapıldı ve etmeyin eylemeyin dediğim kişiler vardı arkadaşlığımı sonlandırdım.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Gerçek MÜSLÜMAN olsalar bunlar yaşanmaz.

G.Kore yi 10 katlardık o kadar. Güneş paneli işi ve ruzgar işi ile rusyadan gaz bile almazdım.
    Akkuyuda aynı s400 gibi başa bela hiç bir şey olmasa doğamıza zarar.kanadalılar altın işi siyanür katliamı ve sonuç burada ot bitmeyecek su kullanılamıyacak.

Ben 1 TL çalanı bile affetmem ve olmayan çalmayı yıkıyorlar Masumlara bu öncedende yapıldı ve etmeyin eylemeyin dediğim kişiler vardı arkadaşlığımı sonlandırdım.

İtibar veremedim haklısın dediklerinde bunlarda ahlak bitmiş herşeyi normalleştirdiler temzliklerinide müslümanım diyerek yapıyorlar din kalkanları olmuş herşey mübah onlara ama sana bana suç
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

kim ne derse desin.. bu iş siyasi.. yolsuzluk falan bunlar değil. yolsuzluk bu ülkede ne zamandır suç yaw

kk chp li değil mi. ona neden soruşturma açılmıyor mesela dimi ..

gücünü kullanıp rakiplerini içeri atmak..

kaybedeceğini bilmeyen mi var.

bence az bile bu millete.... nefes almak en az aylık 10 bin tl vergi konulmalı.

hadi londralı... güveniyom sana. yaparsa akp yapar.

kk chp başına geçsin... imamoğlu özel anlaşsın mhp ile.. biz çekiliyoruz diyip ..bak imamoğlu vb nasıl beraat ediyor..

aa meğerse 1 gram yolsuzlukları yokmuş..denip

iş reizle kalmıyor .. mhp bu ülkeyi yönetiyor.. reyiz yapmak zorunda !

koyunlar bir türlü anlamıyor akp diye bir parti kalmadığını ....

ee daha ne denir bunlara yaw..zaten neyi bilebildilerki.

ver önlerine ne verirsen...

Sayfa 763/1005 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •