Sayfa 342/348 İlkİlk ... 242292332340341342343344 ... SonSon
Arama sonucu : 2779 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1. ABD için öncelik yıllık GSMH nin %6 sına (2 trilyon dolar) ulaşan yıllık bütçe açığının yarı yarıya düşürülüp GSMH nin %3 üne çekilmesi. Bunun için de bütçe kesintileri, artan vergi oranları ve düşük tahvil getirisi gerekiyor, yani 3 bacaklı bir operasyon yapacaklar.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Şunları yanlışlıkla Viop topiğinde yazsan yandaşlıktan girerler trollükten çıkarlar şaşar kalırsın valla Bir de bademin hası olursun.
    Doğru dedin valla, bu millet çok önyargılı hareket ediyor😊
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

3. Herşeyi anladım da Çin geçen sene dünyadan gelen elektrik talebinin % 56 sını tek başına karşılamış bunun da çoğu yenilenebilir enerji üzerinden Trump dünyaya zorla Benzinli Ford satarak ve de Çini bu enerji işinde Petrol doğalgaz çıkartarak nasıl yakalayacak? Yapay zeka işi elektrik tüketimini % 30 artırması bekleniyor dünya genelinde ABD böyle giderse bunlara ayak uyduramaz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Herşeyi anladım da Çin geçen sene dünyadan gelen elektrik talebinin % 56 sını tek başına karşılamış bunu da çoğu yenilenebilir enerji üzerinden Trump dünyaya zorla Benzinli Ford satarak ve de Çini bu enerji işinde Petrol doğalgaz çıkartarak nasıl yakalayacak? Yapay zeka işi elektrik tüketimini % 30 artırması bekleniyor dünya genelinde ABD böyle giderse bunlara ayak uyduramaz.
    ABD Çinin çok gerisinde kaldı. Altyapı, yatırımlar, yeni teknolojilere ayak uydurma mevzularında Çin önde.

5. Sn TH, ABD,Çin ile imzaladığı anlaşmada acaba Yuan ı devalüe etmeyeceksin gibi bir madde koymusmudur acaba.. Yoksa deval yoldadır..

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    Sn TH, ABD,Çin ile imzaladığı anlaşmada acaba Yuan ı devalüe etmeyeceksin gibi bir madde koymusmudur acaba.. Yoksa deval yoldadır..

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trump bu konuda çok bastırıyor. Onun için Yuanın devalüye olmamasını bırak revalüye olması yani değer kazanması gerekiyor. Bu konuda çok ısrarcı.

Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    Sn 0101, Serbest fonun hisse senedini alması fiili dolaşım miktarını nasıl etkiliyor ?? Yani senedi aldığı zaman fiili dolaşım düşüyor mu ??

Bu nasıl olabilir sonuçta dolaşım miktarı ortada ??
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Bence o da serbest.
    Mesela ben bu vişneden %5 alsam duyurusunu yapmak zorundayim. Hisse dagılimında da gözükür.
    Fakat bu aldığım hisselerin borsa kotundan düşmesini gerektirmez.
    Istedigim zaman istedigim kadarini satarım, alırim.
    Eger %5 altına düserse veya %10 üstune cikarsa o gün bildirimde bulunmak zorundayım.
    Hatta hakim ortaklar ve yönetim kurulu da ellerindeki hisselerin bir kısmını veya tamamını borsaya kote edebilirler.
    Ancak onlar hisse aldıkları veya sattikları gün yaptıkları islemi KAP'ta acıklamak zorundadırlar.

Fonlar ise;

Fonun içeriğindeki varlıkları nasıl görebilirim? - Midas https://share.google/ZrjY8X4BbwV27Esk9
    Fiili dolasim düşmüyor.
    Borsa kotasyonundan çıkan hisse yok.

Tera fon elindeki hisselerin tamamı pazartesi satiliğa çıkabilir durumda.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

8.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    FENER Pazartesi bölünerek açılacak.

Pazartesi bölünmüş fiyat = (48.52+4) : 5 = 10.50 TL
    Rüçhan fiyatı = 48.52-10.50= 38.02 TL
    Alım hedef fiyatın nedir?

Sayfa 342/348 İlkİlk ... 242292332340341342343344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz