Sayfa 348/356 İlkİlk ... 248298338346347348349350 ... SonSon
Arama sonucu : 2848 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by ati22 Yazıyı Oku
    Kuzu emmi rallide hangi hisseler portfoyde olacaktı.
    BANKALAR HARIC....hedef feyza-1 deki kaartlarim....ve 5 spekulatif kaart....hektas....sasa...vesaire....

misal hektas bugun itibariyla yuzde 25 cikti....alali 10 gun olmadi....

BANKALAR cikmadi.....BASABASTALAR.....

3 ay 12 gun once diplediler.....aldim....ve ilk tepkilerinde geri gomdum.....ilk hafta....yataylasip surunduler....

ve simdi yuzde 14 ciktilar....

3 ay 10 gun once parani faize koysan....oda simdi yuzde 14 oluyor....BASABAS yani....

coktuler mi....alacagim onlarida....ziraat dagitimi biter bitmez cokecekler....

ben ne diyorsam odur....yazdigim hersey....buyuk bir hisap-kitap....buyuk bir teknik-temel....buyuk bir IC POLTIKA....onu sekillendiren DIIS POLITIKA.....ve borsada IC DINAMIKLER esas alinip....SENTEZLEME YAPILMISTIR....

siyaset ve siyasetciler beni ilgilendirmez....hicbirini sevmem....onlarin hareketlerini tahmin etmem sarttir....SADECE BU BENI ILGILENDIRIR....

sonuc.....3 yil ucun.....ERKEN SECIM IHTIMALI BITMISTIR.....BELIRSIZLIK GITTI....bu beni ilgilendirir....PARAMI BORSAYA SOKAN BIRIYIM.....bu beni ilgilendirir....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2. Bu hisseler;

Kar eden şirketler olacak.

Bu karlar Esas Faaliyet'lerden kaynaklanacak.

Her ne üretiyorsa, dövize, dolara, enerjiye bağımlılığı olmayacak.

Kar payı dağıtma alışkanlığı olan şirketler olacak.

Faaliyetleri sürdürebilir olacak. ( bu durum geçmiş 3 yıllık faaliyetleri dikkate alınarak tesbit edilebilir..)

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu hisseler;

Faaliyetleri sürdürebilir olacak. ( bu durum geçmiş 3 yıllık faaliyetleri dikkate alınarak tesbit edilebilir..)
    sirketlerimizi....buna gore sectik....ve secin....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu hisseler;

Ha bir şirket buldun ama bunlardan birine uymuyor, eğer o maddeyi atlarsan ya da yumuşatırsan, her zamanki gibi kendini kandırırsın.

MAL ALIYORUM DEDIGIMDE....

buraya gelip bana gotu ile gulenler.....gotlerinin resmini cekip ona baksinlar....

yazilarina cevap vermiyorum....bu hale duseceklerini....hedef feyza-1 topigimden biliyorum.

BEN BOS ISLER GENEL MUDURU DEGILIM....doktor TINAZ hic degil....

6. Hisse seçerken, pek çok detayı aynı anda görmek önemli.

Bu konuda bigpara çok net bir platform kurmuş.

Aradağın her bilgi tek bir sayfada önünde.

Örnek.

https://bigpara.hurriyet.com.tr/bors...m-medya-detay/

Bunu yazarken, bilgileri farklı platformlardan toplamaya çalışırken, insan baştan aradığı bilgiyi unutabiliyor.

Hisse seçimi çok ciddi bir konudur.

Bu kadar yalan yanlış bilgi bombardumanı altında takip ederseniz, gerçekte ihtiyacınız olan bilgiyi atlayabilirsiniz.

Zihninizi netleştirmeden çalışma yapmayın.

F/K oranı mesela, çok önemlidir ve koyduğunuz paranın tamamını ne kadar SÜRE'de geri alacağını gösterir.

Pd/Dd oranı, bugün satın alacağınız hisseye vereceğiniz paranın, gerçek hisse değerine oranını gösterir, mesela bu oran 1.3 ise, 1 Liralık değere 130 kuruş veriyorsunuz demektir. Ben buna bu parayı veririm arkadaş demeniz lazım..

7. Emmi geçen ralli favorim şişeydi

Bu sefer ereğli olur mu bistin hacimci gözdesi

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Hisse seçerken, pek çok detayı aynı anda görmek önemli.

Bu konuda bigpara çok net bir platform kurmuş.

Aradağın her bilgi tek bir sayfada önünde.

Örnek.

https://bigpara.hurriyet.com.tr/bors...m-medya-detay/

Bunu yazarken, bilgileri farklı platformlardan toplamaya çalışırken, insan baştan aradığı bilgiyi unutabiliyor.

Hisse seçimi çok ciddi bir konudur.

Bu kadar yalan yanlış bilgi bombardumanı altında takip ederseniz, gerçekte ihtiyacınız olan bilgiyi atlayabilirsiniz.

Zihninizi netleştirmeden çalışma yapmayın.

F/K oranı mesela, çok önemlidir ve koyduğunuz paranın tamamını ne kadar SÜRE'de geri alacağını gösterir.

Pd/Dd oranı, bugün satın alacağınız hisseye vereceğiniz paranın, gerçek hisse değerine oranını gösterir, mesela bu oran 1.3 ise, 1 Liralık değere 130 kuruş veriyorsunuz demektir. Ben buna bu parayı veririm arkadaş demeniz lazım..
    Şu anki F/K lar yanıltıcı olabilir. İleri F/K ya bakmak daha mantıklı.
    Elimde 10 farklı hisse var ve farklı sektörlerden. PD/DD oranı çoğunlukla 1 in altında. F/K larda genelde 10 un altında
    Bir de Kasadaki paraya bakarım. İşletme sermayesine çok ihtiyacı olmamalı.Bu da benim stratejim

Sayfa 348/356 İlkİlk ... 248298338346347348349350 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •